Social

Contractul pentru furnizarea de servicii medicale se prelungeşte

Raluca Manolache
12 dec 2012 941 vizualizări
Contractul pentru furnizarea de servicii medicale se va prelungi pană cand va fi negociat bugetul sănătăţii pentru anul viitor

Pentru că acesta expiră la 31 decembrie, Ministerul Sănătăţii a întocmit un proiect prin care se doreşte prelungirea pană pe 28 februarie 2013 a contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2011 – 2012. Astfel, decontarea serviciilor către furnizori ar urma să se facă în baza unor acte adiţionale. Această decizie a fost luată deoarece bugetul pentru anul 2013 nu a fost aprobat, fapt care conduce la necunoaşterea fondurilor alocate diferitelor segmente de asistenţă medicală. Şi hotărarea în baza căruia se derulează programele naţionale de sănătate pentru anii 2011 şi 2012 se va prelungi. Sumele alocate din bugetul Ministerului Sănătăţii până la data de 28 februarie 2013 sunt prevăzute în bugetul programelor naţionale de sănătate pentru anul 2013 şi se stabilesc la nivelul mediilor lunare ale prevederilor anului 2012. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.