Social

Voluntari italieni în vizită la Centrul Pinochio din Panciu

Ziarul de Vrancea
13 aug 2012 1337 vizualizări
Centrul Pinochio din cadrul Asociaţiei „Rom pentru Rom” Panciu a fost gazda unui grup de 13 persoane (10 tineri adolescenţi şi 3 adulţi voluntari) din Italia, localitatea Lonigo (Vicenza), în perioada 6-14 august.

Aceştia fac parte din Associazione Guide e Scouts Cattolici Italiani şi au ales ca anul acesta să desfăşoare activităţi cu copiii, punandu-se în serviciul comunităţii în Romania. Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei „Rom pentru Rom” Panciu, voluntarii italieni au fost implicaţi în laboratoare de educaţie nonformală cu copiii de la centrul păncean, au vizitat Manăstirea Brazi, au participat împreună cu voluntarii  asociaţiei la „Laboratorul de joc şi joacă” organizat de Biblioteca Judeţeană „D. Zamfirescu” şi au petrecut două zile în Tabăra Gălăciuc. „Oaspeţii s-au implicat şi în activităţile manuale ale Asociaţiei „Rom pentru Rom”, ajutand la curăţenie, reparaţii şi întreţinere. Pe această cale dorim să le mulţumim şi sperăm ca această experienţă să le fie utilă”, a transmis Cristina Paraschiv, din cadrul Asociaţiei „Rom pentru Rom”. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
claudiu, acum 4273 zile, 5 ore, 37 minute, 33 secunde
Ar trebui si ortodocsii sa ia exemplu de la catolici dar......
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.