Social

Mini Ştiri: Insuficienţă respiratorie, cauza morţii femeii de la ANL

Ziarul de Vrancea
30 ian 2012 2646 vizualizări
Femeia de 39 de ani din Focşani, care a fost găsită moartă de soţul său în apartamentul ANL, a decedat în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii.

Aceasta este prima concluzie a medicilor în cazul  Florentinei Daniela Postu, fostă angajată a Brigăzii 8 LAROM din Focşani. Poliţia vrînceană nu are în acest moment o concluzie clară. “Rezultatele medico-legale vor dura mai multe zile, urmînd ca probe de sînge să fie trimise la un institut de specialitate din Iaşi. Vom continua cercetările şi aşteptăm concluziile legiştilor”, ne-a precizat inspectorul Bogdan Toader, de la poliţia vrînceană. Florentina Postu a avut joia trecută o tentativă de sinucidere. Pe 27 ianuarie, femeia a fost găsită de soţul său în timp ce încerca să se sinucidă, înghiţind mai multe medicamente. Medicii au concluzionat că femeia suferea de o tulburare depresivă cu tendinţe de sinucidere. După doar o zi, femeia a fost găsită moartă. (D. CHIRIAC)

Incendii de la coşurile de fum

O femei din satul Diocheţi – Rediu, comuna Moviliţa, le-a solicitat ajutorul pompierilor după ce i-a luat casa foc. Au ars acoperişul pe o suprafaţă de aproape 20 mp şi s-au degradat pereţii. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile. Pompierii au mers şi în satul Pădureni, comuna Jariştea, unde au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 200 mp, planşeele a două camere de locuit şi al bucătăriei, mobilă, obiecte de uz casnic sau documente personale. Şi aici, incendiul a fost provocat de un coş de fum. (R. M.)

Beţivii şoselelor

Ionuţ Marinică, 26 ani, din Focşani, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu o concentraţie de peste 0,80 grame la mie. Un alt focşănean care s-a ales cu dosar penal după ce a urcat băut la volan este Gicu Covaci. Acesta a fost identificat pe drumul dintre Măicăneşti şi Tătăranu pe 6 septembrie, cu o alcoolemie de 1,85 grame la mie, după ce s-a lovit cu autoturismul de un parapet de protecţie a drumului. Şi Maricel Hadîr, din Focşani, a circulat pe 22 iulie 2011 în oraş, cînd a fost oprit de poliţişti după ce a trecut pe roşu la semafor. El a suflat în fiolă iar alcotestul a indicat valoarea de 0,46 mg alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a refuzat să mai meargă la spital pentru a da şi proba de sînge. (G. S.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.