Social

Info Moş Crăciun:Daruri pentru copiii mai puţin norocoşi

Mihaela Beșleagă
22 dec 2011 1843 vizualizări
Dulciuri şi fructe pentru copiii de la Măicăneşti

Ieri a avut loc un spectacol de Crăciun la Căminul de copii din comuna Măicăneşti. La fel ca în ultimii 20 de ani, şi anul acesta copiii de la Şcoala Specială Măicăneşti au primit vizita poliţiştilor de la IPJ Vrancea. Prin contribuţia benevolă a poliţiştilor au fost realizate 105 pachete constînd în fructe şi dulciuri. În schimb, copiii au oferit un frumos program de colinde. (D. C.
Elevii din clasa a V-a A de la Şcoala “Ştefan cel Mare” Focşani,  susţinuţi de părinţii lor şi de profesoara Rodica Dragomir, au făcut mai multe daruri copiilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Măicăneşti. Elevii au mers la Măicăneşti, unde au susţinut un mic program artistic, după care le-au acordat copiilor din centru rechizite, dulciuri, hănuţe, jucării şi un brad pe care l-au împodobit împreună. Activitatea se numără printre acţiunile de voluntariat tradiţionale desfăşurate de cei de la “Ştefan cel Mare”. (S. T.)


Copiii de la Grădiniţa nr. 7 au colindat colegii de la Goleştii de Sus

Copiii de la Grădiniţa nr. 7 din Focşani, grupa mare, au oferit bucuria Crăciunului copiilor săraci de la Grdiniţa din Goleştii de Sus, oferindu-le jucării şi dulciuri, lucruri strînse chiar de ei. Educatoarele Florentina Chiriac şi Valerica Popa i-au însoţit pe cei mici în această acţiune umanitară. Pe lîngă cadouri, micuţii i-au încîntat pe colegii lor de la Goleştii de Sus cu cîntece şi colinde. Activitatea face parte din proiectul educaţional „Din suflet pentru suflet”. "Copiii au fost foarte încîntaţi. Ne-am propus să îi facem pe copii să vadă că sînt grădiniţe care nu au lucrurile pe care ei le au, numai aşa le pot aprecia”, ne-a declarat educatoarea Valerica Popa. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.