Social

Asistenta acuzată de trafic de influenţă rămîne în arest

Gabriel Sava
7 sep 2011 1395 vizualizări
Geta Dumitru, asistenta medicală de la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Focşani, acuzată de trafic de influenţă, va mai sta în arest 30 de zile, după ce actuala măsură îi expiră pe 13 septembrie

Arestată iniţial pentru 20 de zile, asistenta este acuzată că ar fi primit în mai multe rînduri sume de bani de la persoane cărora le promitea facilitarea pensionării sau a obţinerii încadrării într-un grad de handicap. Măsura a fost contestată în recurs la Galaţi unde Curtea de Apel a păstrat soluţia instanţei vrîncene. Şi actuala măsură poate fi contestată cu recurs la Galaţi. Procurorii s-au sesizat după ce o persoană a recunoscut că i-a oferit Getei Dumitru suma de 2.500 lei, pentru o pensionare pe caz de boală. La percheziţie, oamenii legii au găsit documente de le zeci de persoane. Asistenta nu este la prima abatere, după ce, în urmă cu şase ani, a fost destituită de la acelaşi loc de muncă pentru fapte similare. Referitior la implicarea altor persoane, procurorii nu au făcut dezvăluiri, lăsînd însă să se înţeleagă că femeia ar fi avut relaţii cu medici şi oficiali ai statului. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.