Social

Bataia cu stetoscopul a ajuns la Politie

Raluca Manolache
1 aug 2011 1053 vizualizări
incidentul in care au fost implicati trei doctori s-a produs la Spitalul Vidra Doctorul internist Kila Hossni, de la Spitalul comunal Vidra, a intrat in atentia politistilor din localitate dupa incidentul in care ar fi fost implicat saptamina trecuta.

Vineri, dr. Ion Doldor, managerul unitatii, a depus plingere la Politie impotriva colegului sau pentru lovire si alte acte de violenta, la dosar fiind atasat si certificatul medico-legal. „Facem cercetari si vom propune solutia legala prin Parchet”, spune inspectorul Bogdan Toader, purtatorul de cuvint al IPJ. Si Directia de Sanatate Publica (DSP) incepe o ancheta interna. Astazi, dr. Catalin Graur va merge la Spitalul Vidra pentru a sta de vorba cu medicii implicati. Reamintim ca managerul spitalului din Vidra, dr. Ion Doldor sustine ca a fost strins de git cu stetoscopul de medicul internist Kila Hossni, si el fost manager al unitatii, pe fondul unui conflict pe linie de munca. La conflict a asistat un alt doctor internist. „Am apelat telefonic in sectie si mi-a raspuns dr. Kila Hossni. L-am intrebat daca si-a definitivat situatia privind suprapunerea concediului de odihna si dumnealui mi-a spus ca sint „sclerozat” si „dobitoc”. La o asemenea situatie nu am putut sa stau si, ca orice fiinta umana, m-am enervat si m-am dus sa discut colegial cu dumnealui. Am incercat sa-l intreb din ce motive mi-a adresat cele doua cuvinte si dumnealui s-a sculat de pe scaun cu stetoscopul in mina, s-a repezit asupra mea, mi-a infasurat furtunul stetoscopului de git, m-a strins cit a putut si mi-a bagat gheara in git. Nu cred ca se cadea sa reactioneze cu atita brutalitate si violenta”, ne-a relatat atunci medicul pneumoftiziolog Ion Doldor. Acesta a depus plingere si la Colegiul Medicilor si Ministerul Sanatatii. Chiar daca motivul scandalului ar fi „concediul medical”, nu este exclus ca si simpatiile politice diferite sa aiba un rol in acest conflict. Mai ales ca dr. Kila Hossni, simpatizant PSD, fost manager la spitalului, a fost inlocuit de Ion Doldor, simpatizant PDL. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.