Social

Spitalul Mare are nevoie de trei rezidenti in medicina de urgenta

Raluca Manolache
28 iul 2011 1044 vizualizări
Autoritatile din sanatate si medicii de urgenta au participat marti dupa-amiaza la videoconferinta sustinuta de secretarul de stat Raed Arafat

In cadrul intilnirii, la care au participat si dr. Valentin Ochean, directorul medical al Spitalului Judetean Focsani, dr. Dana Mariana Dinca, sefa Unitatii de Primiri Urgente, dar si dr. Gheorghe Bercea, managerul Spitalului din Adjud, a fost abordata problema posturilor medicilor rezidenti si numarul total de posturi din structurile de Urgenta. Cu aceasta ocazie, Raed Arafat a solicitat autoritatilor sa suplimenteze posturile pentru rezidentii in medicina de urgenta. In Vrancea, Spitalul Judetean din Focsani are nevoie de trei rezidenti in medicina de urgenta, iar posturile vor fi scoase la concursul national de rezidentiat ce se va organiza in toamna, pe 11 noiembrie. Pentru compartimentul de primiri urgente din Adjud nu s-a solicitat nici un post deoarece unitatea are deja doi rezidenti incadrati care urmeaza sa isi finalizeze studiile. Si la Focsani exista un medic rezident incadrat. Chiar daca cele trei posturi se vor ocupa in urma examenului, numarul de medici de urgenta este sub cel necesar. In acest moment, la UPU isi desfasoara activitatea sase medici insa necesarul ar fi de 11 doctori. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.