Social

Sindicalistii vrinceni, pregatiti de greva generala

Sorin Tudose
17 mar 2011 748 vizualizări
Citeva sute de sindicalisti vrinceni au protest ieri in fata Parlamentului nu inainte a de a fi luati la puricat in Bucuresti de fortele de ordine

Acestea au intrat in autobuze si au inceput sa inumere pasagerii. "Pina la capitala nu am avut probleme, dar cind am ajuns in Bucuresti fortele de ordine au inceput sa ne numere, sa vada citi sintem. Ce-i drept, au fost pasnici, dar nu inteleg care era treaba lor acolo. Noi toti ne-am adunat in fata Parlamentului pentru a ne manifesta nemultumirile fata de Codul Muncii propus de guvernanti, doar atit. Oricum, opozitia nu are majoritate si nu stim daca motiunea de cenzura va trece. Daca se va adopta noul cod, nu ne ramine decit sa intram in greva generala", a declarat Emil Ravoiu, liderul Carte Alfa Vrancea. La protest au participat atit bugetari cit si cetateni din privat, care au strigat ca noul cod ii va transforma in sclavi. Totusi in Capitala nu a ajuns numarul cu care se laudau sindicalistii "Ultima varianta este sa intram in greva generala chiar daca Romania va avea de pierdut de pe urma acestei actiuni atit cit va dura ea, dar trebuie sa protestam intr-un fel, trebuie sa ne facem auziti si sa se tina cont si de noi. Or sa vada guvernantii cum e sa conduci o tara in care oamenii nu se mai duc la munca", a mai adaugat Emil Ravoiu. In functie de ce se va intimpla cu motiunea se vor pregati tabelele cu persoanele care sint dispuse sa intre in greva generala. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.