Social

Familiile nevoiase se vor incalzi cu paturi donate de BCR

Sorin Tudose
12 feb 2011 1139 vizualizări
Banca, impreuna cu filiala de Cruce Rosie, vor distribui 1.000 de paturi in Focsani

Peste 100 de persoane sarmane din Focsani au primit ieri, la sediul Crucii Rosii Vrancea, paturi calduroase din partea BCR. Zece angajati ai bancii, impreuna cu Marian Vlad, directorul judetean al unitatii bancare, au impartit zeci de paturi personalizate fabricate in tara. "Ne-am propus sa venim in sprijinul celor mai putin norocosi si sa le oferim paturi calduroase cu care sa se incalzeasca pe timp de iarna, dar nu numai. BCR-ul nu se afla la prima actiune de acest gen pentru ca vrem sa ne implicam cit mai mult in tot ce tine de domeniul social", a declarat Marian Vlad. La rindul ei, Rodica Davidean, directorul Filialei de Cruce Rosie Vrancea, aminteste ca banca este un partener strategic al institutiei. Bancherii au distribuit cite o patura pentru familiile cu pina la cinci membri, doua paturi pentru familiile cu 6-10 membri si trei paturi pentru familiile care au peste zece membri. Programul desfasurat de BCR impreuna cu institutia de caritate a demarat inca din iarna anului trecut si se vor distribui 10.000 de paturi in toata tara. Pentru Focsani sint prevazute 1.000 de paturi spre a fi donate, urmind ca saptamina viitoare sa fie daruite restul de citeva sute. Persoanele care au primit aceste paturi au fost selectate din baza de date a Crucii Rosii dintre cei care au domiciliul in municipiul Focsani. Mai mult decit atit, voluntarii Crucii Rosii si cei ai BCR au mers personal la casele celor mai batrini care nu s-au putut deplasa la sediul institutiei. Din pacate, au mai fost si persoane care au inceput sa se "tirguiasca" pentru o patura in plus sau care au uitat sa spuna "multumesc", dar chiar si asa actiunea celor doua institutii este de una de bun augur. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 56 minute, 16 secunde
AUTORUL nu spune nimic despre cei doi cu costume de matase personalizate poate ca si paturile impartite.CEI doi sunt donatori sau selectati pentru a primi astfel de donatii. CA o curiozitate cel cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.