Social

Saptamina Prevenirii Criminalitatii a ajuns si la munte

Ciprian Fânaru
23 sep 2009 754 vizualizări
Satenii au aflat de la sefii de post cum sa previna faptele antisociale.

Ieri s-a desfasurat Ziua prevenirii criminalitatii in mediul rural, ocazie cu care sefii de post din toate comunele vrincene au organizat activitati de informare a cetatenilor. In comuna Nereju a fost organizata o dezbatere in cadrul unei mese rotunde, tema abordata fiind "Tendinte ale criminalitatii. Siguranta viitorului". Tot aici a avut loc si o expozitie de carte, cu tematica. La actiune au participat reprezentanti de la Protectia Copilului, Directia de Munca si Incluziune Sociala, ISJ, Biblioteca Judeteana "" sectia pentru copii si tineret, Filiala de Cruce Rosie, membrii Grupului de actiune comunitara: preoti, primari, medici, politisti, directori de scoli din comunele Nereju, Paltin, Naruja si Spulber, precum si politisti. Motto-ul acestei actiuni a fost "împreuna pentru mai multa siguranta", cei prezenti incercind sa gaseasca solutii pentru descurajarea faptelor antisociale din ce in ce mai prezente la tara. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.