Social

Politistii in oboare si pe strazi

Dan Chiriac
12 mai 2009 1195 vizualizări
Politistii vrinceni au efectuat mai multe razii la finalul saptaminii, in special in piete. La tirgul comunal din Bîrsesti, politistii l-au depistat pe Vasile Sandu, 54 ani, din Toflea, care încerca sa vinda sase drujbe contrafacute.

Fierastraiele electrice au fost confiscate, iar galateanului i-a fost intocmit dosar penal conform Legii 84/1998, privind drepturile de autor. Cu aceeasi ocazie, politistii din Tulnici au aplicat 12 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 18.250 lei. La Maicanesti, au fost verificati 17 agenti comerciali, iar abaterile constatate au fost sanctionate cu sapte amenzi in valoare de 2.000 lei. La tirgul de la Adjud, politistii au verificat 56 agenti economici si au aplicat 61 de amenzi in valoare de 7.640 lei. în ultimele trei zile, politistii rutieri au actionat si ei pe principalele artere din judet pentru disciplinarea participantilor la trafic, dar in special pentru combaterea conducerii sub influenta bauturilor alcoolice. în urma activitatilor au fost aplicate 761 de amenzi, in valoare de 67.017 lei, au fost constatate 13 infractiuni la regimul circulatiei, 17 permise au fost suspendate, iar 13 certificate de inmatriculare au fost retrase. La Ruginesti a fost depistat Costica Samson, 42 ani, din localitate, care conducea o Dacia avind o imbibatie alcoolica de 0,71 mg/l alcool pur in aerul expirat. Luni dimineata, Costica Ifrim, din Braila, a fost gasit la Rimniceni cu o alcoolemie de 0,57 grame la mie. Politistii l-au depistat simbata si pe Neculai Curca, 38 ani, din Tifesti, in timp ce conducea o Dacia desi nu avea permis de conducere. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 12 ore, 48 secunde
jVCDUO hyiplhiiqstc, [url=http://dfglhekzbfnq.com/]dfglhekzbfnq[/url], [link=http://egtejjnpwxby.com/]egtejjnpwxby[/link], http://kqsqaamywrxd.com/
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.