Social

Cei din Tataranu arunca gunoaiele pe malul riului

Ciprian Fânaru
30 apr 2009 1071 vizualizări
Sistemul de Gospodarire a Apelor (SGA) nu a stat degeaba in aceasta luna

Lucrarile de intretinere la consolidarile de mal, mai precis completari cu plasa de sirma, otel beton si bolovani, au fost facute pe cursurile de apa Zabala la Prahuda, pe Milcov la Supusi "" Odobesti, pe Rm. Sarat la Chiojdeni, iar bornele de la barierele de trecere pe digurile de aparare de pe Siret au fost reparate si varuite. Pe Siret, sectorul de curs de apa Vadu Rosca "" Nanesti, pe Susita, sectorul Cimpuri "" Racoasa "" Varnita, pe Putna, sectoarele aferente comunelor Vidra si Botirlau, pe Zabala intre Paltin si Naruja, pe Milcov, sectorul Odobesti "" Cimpineanca, si pe riul Rm. Sarat, pe sectorul de curs de apa Rimniceni "" Maicanesti, s-a realizat salubrizarea cursurilor de apa. "In urma verificarilor, SGA Vrancea a aplicat patru avertismente la persoane fizice in comuna Tataranu, pentru depunerea de deseuri menajere, gunoi de grajd si resturi vegetale pe malul sting al riului Rm. Sarat si un avertisment primariei Podgoria din Buzau, pentru neasigurarea curatarii piriului Cotatcu si pentru ca nu s-a verificat starea de salubritate a acestuia", precizeaza purtatorul de cuvint al SGA, Sergiu Mihaila. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 5 ore, 55 minute, 12 secunde
Doar avertizmente? Dati si cateva amenzi daca vreti intradevar sa nu se mai arunce gunoiul aiurea!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.