Social

Cuponiada Sanatatii, monitorizata de prefect

Raluca Manolache
31 oct 2008 621 vizualizări
Ministrul Sanatatii Publice, Eugen Nicolaescu, a solicitat autoritatilor judetene sa se implice mai activ in distribuirea taloanelor in cadrul programului national de evaluare a starii de sanatate a populatiei.

Ba mai mult, pe 10 noiembrie, Institutia Prefectului va trebui sa prezinte un raport detaliat privind modul de derulare a programului. "Sint si judete care prefera sa nu faca nimic. Avem informatii ca prezenta in cadrul programului a depasit 60%", le-a transmis autoritatilor judetene ministrul. Compania Nationala de Posta a returnat catre Casa de Asigurari de Sanatate Vrancea 44.259 de plicuri cu taloane de la persoanele neinteresate sa isi faca analizele gratuite. Urmeaza ca acestea sa fie redistribuite prin primarii, preoti si medicii de familie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.