Social

Amenda de la Garda pentru prea mult zgomot

Iulia Crețu
2 sep 2008 882 vizualizări
Ddiscoteca de la intrare din Golesti a fost sfatuita sa se izoleze fonic pentru a nu-i mai deranja pe localnici

Comisarii Garzii de Mediu au decis sa-i amendeze pe reprezentantii discotecii Freedom Club SRL de la Golesti cu 10.000 RON pentru prea mult zgomot. Inspectorii de la mediu au fost sesizati cu privire la decibelii prea multi pe care petrecaretii ii suporta in discoteca semiinchisa, dar care localnicilor nu le pica bine in toiul noptii. De asemenea, in atentia celor de la Garda a intrat si Romica Saulea, care a fost sanctionat cu 2.000 RON pentru depozitare nepermisa de deseuri. Pe linga cele doua cazuri in care chitantierul s-a deschis pentru reglementarea neregulilor, comisarii de la mediu au mai efectuat 11 controale planificate pentru verificarea respectarii masurilor impuse in actele de reglementare pe linia protectiei mediului, la urmatorii agenti economici: Bulrom Petroleum SRL Focsani, USE Transcom SRL Panciu, Depou CFR Marfa Adjud, Servicii Ecologice Negrea SRL Vinatori, Somaco Adjud, Minalex Trans SRL Homocea, Dedeman SRL Focsani, Petrom SA Bucuresti, Ligna Exim SRL Golesti, Mihalache Total Com SRL Focsani si MCM SRL Tisita. "In urma verificarilor, comisarii de mediu au impus o serie de masuri, printre care: solicitarea si obtinerea tuturor actelor de reglementare, asigurarea de masuri si dotari speciale pentru izolatia si protectia fonica a instalatiilor de sunet generatoare de disconfort, transmiterea declaratiilor la Fondul pentru mediu, valorificarea deseurilor reciclabile si transmiterea corecta a datelor la APM Vrancea si conformarea la prevederile actelor de reglementare detinute si a legislatiei privind protectia mediului", a declarat ing. Petrica Nitu, comisarul sef al Garzii de Mediu Vrancea. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.