Social

Bacinshi a desfacut sampania aniversara a Crucii Rosii

Ziarul de Vrancea
4 iul 2008 710 vizualizări
Filiala de Cruce Rosie a aniversat ieri 132 ani de la crearea uneia dintre cele mai cunoscute societati umanitare din lume.

Dupa ce primarul Decebal Bacinschi a desfacut sampania aniversara, Rodica Davidean, directoarea filialei, a tinut sa multumeasca tuturor colaboratorilor. Lidia Boc, manager de proiecte, a trecut in revista cele mai importante realizari ale filialei. "Toate realizarile se fac cu ajutorul tinerilor voluntari, care se aliaza principiilor de solidaritate si umanitate. CR a desfasurat proiecte pentru tineri, cum este Voluntin, dar si pentru persoanele in virsta, la Oreavu, Gugesti, pentru persoanele cu handicap la Centrul Sf. Nicolae. Vrem sa fim un exemplu si pentru alte societati", a spus Lidia Boc. "Tot respectul pentru ceea ce faceti, m-ati impresionat pentru ce ati realizat in Focsani. Imi pare rau ca nu am inceput mai repede aceste proiecte, in 2 ani de zile s-au facut lucruri foarte bune, rapid. Sint deschis oricarui proiect", a tinut sa remarce Decebal Bacinshi, care a ales sa se pozitioneze pe partea stinga a mesei rotunde. La intilnirea de ieri a luat cuvintul si Cornelia Draguna, directorul Autoritatii de Sanatate Publica, care a citat din regina Maria: "Cu totii, de la mic la mare, sa sprijinim Crucea Rosie cu evlavie si insufletire" si din Mahatma Ghandi: "Daca vrem o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei". Col. Paul Rotaru, seful ISU, a spus ca se bazeaza pe sprijinul CR pentru interventia in caz de calamitati. De altfel, CR va demara o campanie de prevenire a dezastrelor, in cadrul careia se vor imparti vrincenilor 5.000 de pliante. Aniversarea s-a incheiat cu o mica agapa la care au participat cei peste 100 de voluntari. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.