Social

Marsul factorilor postali, la a 32-a editie

Camelia Stănilă
12 mai 2008 1451 vizualizări
Primii trei care au trecut linia de sosire s-au calificat la faza regionala ce va avea loc pe 24 mai, la Slanic Moldova

Angajatii Postei din tot judetul s-au reunit simbata la Cringul Petresti, pentru a-si sarbatori ziua si a marsalui in cadrul traditionalei competitii sportive ce le este destinata. Profitind de ziua frumoasa, cu mult soare, postasii vrinceni i-au incurajat pe concurenti, dar s-au si distrat alaturi de colegi si familie. Ca in fiecare an, la "marsul factorilor postali" s-au aliniat la start peste 20 de femei si barbati, care s-au intrecut pe un traseu de citiva kilometri. Chiar daca numeric au fost mult inferioare barbatilor, postaritele au incercat sa parcurga pina la capat turele de teren. De citiva ani, locul I este ocupat de Petruta Dragomir, de la Oficiul Postal de Distributie Centralizata (OPDC) Focsani. Pe II s-a clasat Flarea Burlacu de la OPRM Valea Sarii, iar pe III Lucica Bratu, de la OPDC. Maria Bulz de la Adjud, clasata pe locul IV, a fost desemnata cea mai in virsta competitoare, cea mai tinara fiind Petruta Dragomir. La barbati, marsul a fost ceva mai strins, existind si mult mai multi concurenti. Pe locul I s-a clasat insa Mircea Tazlauanu de la Tanasoaia, pe II Victoras Cazacu de la Marasesti, iar pe III Ionica Smarandoiu de la Odobesti. Cel mai tinar competitor a fost Florin Dima de la Bordeasca Veche, iar cel mai in virsta Vasile Balan de la Movilita, si ei primind premii in bani asigurate de Posta Romana, dar si de sponsori. "Competitia noastra s-a aflat la cea de-a 32-a editie. Primii trei clasati vor merge pe 24 mai la faza regionala, de la Slanic Moldova", a precizat Gigi Mihalache, de la Sindicatul Liber Posta Vrancea, care a tinut sa multumeasca si sponsorilor, din care au facut parte si Ziarul de Vrancea si Top Terra Trade. Sarbatoarea postasilor a continuat, asa cum a intrat in traditie, cu o petrecere cimpeneasca cu mici, friptura, stropite si cu sucuri, bere sau vin, dupa caz. Angajatii Postei s-au relaxat astfel timp de citeva ore, la iarba verde, pentru a mai uita de munca de zi cu zi. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.