Social

Garda de Mediu impune replantarea de arbori

Iulia Crețu
26 mar 2008 679 vizualizări
Comisarii Garzii Judetene de Mediu Vrancea au efectuat saptamina trecuta mai multe controale in judet. In urma verificarilor, cei de la Mediu au acordat o sanctiune contraventionala in valoare de 2 mii RON, catre SC Forestking SRL Soveja, pentru nedepunerea la termen a declaratiilor lunare privind obligatiile la Fondul de mediu.

Comisarii au amendat cu 2.000 de lei o firma din Soveja

De asemenea, in atentia comisarilor a intrat si o serie de agenti economici, pentru verificarea respectarii masurilor impuse in actele de reglementare pe linia protectiei mediului, printre care statii de carburanti, firme industria alimentara, societati materiale de constructii, societati industria hirtiei, dar si la primarii si intr-o zona protejata. "In urma verificarilor, comisarii Garzii de Mediu au impus o serie de masuri, printre care: refacerea perdelelor vegetale, plantarea de arbori si arbusti, garduri vii, transmiterea lunara a situatiei investitiilor de mediu la APM Vrancea si Garda de Mediu, desfiintarea depozitelor neconforme de deseuri menajere, mase plastice, continuarea procedurii privind obtinerea Autorizatiei de Mediu si conformarea la prevederile actelor normative detinute si a legislatiei privind protectia mediului", a declarat Petrica Nitu, comisar sef in cadrul Garzii Judetene de Mediu Vrancea. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.