Social

Casa de Sanatate cere AJOFM sa identifice medici, inclusiv in alte judete

Cristina Palade
23 ian 2008 1083 vizualizări
Casa de Asigurari de Sanatate Vrancea (CAS) a cerut, ieri, sprijinul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) in vederea ocuparii posturilor libere si gasirii de medici pentru cele sapte localitati vrincene care nu au medic de familie.

Este vorba despre Boghesti, Naruja, Negrilesti, Obrejita, Paulesti, Tataranu si Spulber. Presedintele CAS a luat aceasta decizie deoarece AJOFM are la dispozitie o baza de date cu toate persoanele care vor sa-si gaseasca un loc de munca. Locuitorii celor sapte comune care nu beneficiaza de asistenta medicala sint nevoiti, de cele mai multe ori, sa se deplaseze multi kilometri in vederea consultarii si obtinerii de medicamente compensate si gratuite. "Anul acesta dorim, impreuna cu ASP, sa aducem medici de familie in toate localitatile din judet. Sper sa gasim medici din alte judete, daca nu sint in Vrancea", a spus Mihai Copaci, presedintele CAS. De asemenea, Copaci intentioneaza sa atraga doi medici pentru a lucra in banca sistemului sanitar pentru activitatile curente. (C. PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.