Social

Premii pentru longevitate

Doina Ganea
18 dec 2007 756 vizualizări
Cu prilejul Sarbatorilor de iarna, municipalitatea focsaneana a decis premierea celor mai longevive casnicii, dar si a celor mai longevivi cetateni.

Miine va avea loc festivitatea de premiere pentru aproape 170 de perechi de virstnici care au implinit in acest an 50 de ani de casatorie, fiecare cuplu urmind a primi o bonificatie in valoare de 500 lei. Tot miine vor fi recompensati si patru dintre cei mai longevivi focsaneni, cel mai "tinar" dintre ei fiind, la 95 de ani, decanul de virsta al PSD Vrancea, Ion Lungu. Fost consilier local in perioada 2000-2004, Ion Lungu va fi premiat de actualii alesi cu 500 de lei. Alaturi de "nea Lungu" vor mai fi recompensati alti trei focsaneni care au implinit anul acesta 97 de ani. Proiectul va fi analizat in sedinta ordinara de astazi. Diploma de longevitate se va acorda pe baza buletinului de identitate, in timp ce Diploma de fidelitate se acorda pe baza certificatului de casatorie si a buletinului de identitate care sa ateste ca sotii domiciliaza in Focsani. Cu prilejul Zilelor municipiului Focsani au mai fost premiate 41 de familii care au implinit 50 de ani de casatorie, iar de Ziua internationala a persoanelor virstnice au fost recompensate alte 56 de cupluri. Premierea "Cuplurilor de Aur" si a celor mai longevivi focsaneni va avea loc miine incepind cu orele 17.00, la Sala "Tara Vrancei" (fostul cinema Balada), intr-o atmosfera de sarbatoare in care primarul Decebal Bacinschi va inmina diplomele si premiile sarbatoritilor alaturi de consilierii locali. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.