Social

O femeie are nevoie de ajutor pentru a putea merge

Cristina Palade
1 dec 2007 827 vizualizări
Ioana Hornet, in virsta de 45 de ani, din Rimnicu Sarat, are nevoie de ajutorul oamenilor de bine pentru a putea merge pe picioarele ei.

Femeia are o luxatie la soldul drept, afectiune cu care s-a nascut. Ca si cum aceasta nu ar fi fost de ajuns, la aceste probleme se mai adauga o coxartroza dreapta avansata si o coxartroza secundara stinga incipienta. Pentru a putea merge pe picioarele ei, Ioana Hornet trebuie sa faca o operatie la Spitalul "Foisorul de Foc", la Bucuresti, pentru a i se pune o proteza la sold, in valoare de 7500 de euro, suma ce va fi decontata de Casa de Asigurari de Sanatate. Cu toate acestea, Ioana mai are nevoie de cel putin 1000 lei, bani ce acopera transportul la Bucuresti, perioada cit sta internata in spital si tratamentul postoperatoriu. In urma analizelor multiple efectuate la Bucuresti, la Spitalul Fundeni, medicii au descoperit ca Ioana are la genunchiul sting un chist hidatic ce trebuie operat de urgenta, deoarece ii pune mari probleme la deplasare. "Trebuie sa fac un RMN pentru ca medicii sa vada exact despre ce este vorba. In baza analizelor trebuie sa fac apoi si operatia. Apoi trebuie sa fac si operatia pentru proteza", ne-a spus cu lacrimi in ochi femeia. Pina la operatie, Ioana isi duce existenta cu pastile de tramadol, un analgezic utilizat pentru tratarea durerilor de intensitate severa, acute si cronice. Din cauza multiplelor probleme de sanatate pe care le are, Ioana este pensionata pe caz de boala, dar pensia pe care o are este mult prea mica pentru a acoperi nevoile zilnice si medicamentele mult prea scumpe pentru buzunarul ei. De asemenea, Ioana este singura din 2005, cind sotul ei a plecat in lumea celor drepti. Singura, fara nici un sprijin material din alta parte, Ioana Hornet spera ca oamenii de bine sa fie solidari cu durerea ei, iar acum in prag de sarbatori sa dea dovada de un gest de milostenie. Daca doriti sa o ajutati pe Ioana, o puteti contacta la numarul de telefon 0730.102.336, sau puteti suna la sediul redactiei Ziarului de Vrancea, la numarul 237.777. (Cristina PALADE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.