Social

Patru medici stomatologi vor să se angajeze la Spitalul Focşani

Raluca Manolache
22 nov 2013 1181 vizualizări
Patru medici stomatologi şi un medic psihiatru vor să se angajeze la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani.

Aceştia şi-au depus dosarele de participare la concursul organizat de unitate, ieri fiind ultima zi de înscriere. Spitalul vrea să ocupe un post de medic specialitatea stomatologie generală la cabinet medicină dentară de urgenţă din cadrul UPU-SMURD şi un post de medic specialitatea psihiatrie la secția psihiatrie.  La examen s-au putut prezenta medici rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire, specialişti ori primari. Candidaţii au trebuit să plătească o taxă de 500 lei, iar dosarul de înscriere trebuia să conţină şi o declaraţie scrisă că nu au fost condamnaţi penal pentru fapte ce-i fac incompatibili cu postul pentru care doresc să concureze, dar şi un certificat privind starea de sănătate. Dosarele urmează să ajungă la Ministerul Sănătăţii, oficialii de la Bucureşti urmand să stabilească data concursului. (R.M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.