Politică

VIDEO + Foto | Ședința Colegiului Director al PNL Vrancea de sâmbătă 16 decembrie 2023

Ziarul de Vrancea
18 dec 2023 3754 vizualizări

În cadrul ședinței de sâmbătă 16 decembrie 2023 membrii conducerii ALDE Vrancea au fost prezentați ca făcând parte din echipa PNL Vrancea.Urmăriți și discursul președintelui Cătălin Toma la ședința Colegiului Director al PNL Vrancea

"Colegiul Director Județean( (CDJ) al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea s-a întrunit sâmbătă 16 decembrie 2023 într-o ședință de final de an, pentru o analiză privitoare la activitatea liberalilor vrânceni, dar și în vederea pregătirii organizării acțiunilor de anul viitor.

Ședința a fost prezidată de domnul Cătălin Toma liderul filialei județene a PNL,  la întrunire fiind prezent și domnul Mihai Barbu, președintele Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori din cadrul PNL.

 Au participat la ședință 88 de membri ai CDJ, doamna senator Raluca Ioan, subprefecții Claudia Serafimciuc și Gheorghiță Berbece, președintele ALDE Vrancea, Ionel Cel-Mare, alături de colegii săi care vor face parte din Biroul Politic Județean (BPJ) al PNL Vrancea, după fuziunea prin absorbție dintre PNL și ALDE. Au mai fost prezenți, în calitate de invitați, șefi de instituții, consilieri locali, județeni și municipali.

Secretarul general al PNL Vrancea, Georgel Constantin, a prezentat membrilor liberali ordinea de zi, cu toate aspectele care țin de organizarea evenimentelor ce vor avea loc în 2024.

Președintele Cătălin Toma le-a mulțumit tuturor celor care au făcut posibile rezultatele din anii electorali 2019 și 2020, transmițând un mesaj de unitate liberalilor prezenți.

<<Trebuie să ne gândim foarte serios la ce înseamnă anul 2024. În primul rând trebuie să mulțumim, din nou, tuturor vrâncenilor care au crezut în noi. Nu au crezut numai în Cătălin Toma. Au crezut în echipa PNL Vrancea, iar valul din 2019-2020 a fost unul frumos. PNL a venit în fața oamenilor cu un proiect credibil, iar administrațiile liberale chiar sunt privire cu invidie de colegi din alte formațiuni politice pentru că au transpus în fapte ceea ce era pe hârtie.

Avem de dus mereu o luptă cu proiectele pe care le derulăm, pentru că suntem în situația în care gestionăm banul public prin investițiile pe care le derulăm, în condițiile în care știm cu toții care sunt piedicile pe care le întâlnim atunci când trebuie să finalizăm o investiție. Dar noi am dovedit că putem trece peste obstacole și țin să-i felicit pe toți primarii liberali care au reușit să ducă proiecte la bun sfârșit.

Dezvoltarea comunităților din Vrancea cu administrații liberale a intrat pe alt făgaș în ultimii ani, iar cetățenii constată acest lucru și, sunt convins, ne vor acorda încrederea necesară continuării proiectelor. Sloganul nostru va rămâne același : Construim împreună!>>, a punctat președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma."-Departament Comunicare PNL Vrancea, 16 decembrie 2023

Imagini video de la întrunire pot fi vizualizate mai jos.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.