Politică

VIDEO | Cum au votat politicenii locali în primul tur al alegerilor prezidențiale , 2019:Liviu Macovei , președintele USR Focșani

Ziarul de Vrancea
10 nov 2019 2182 vizualizări

Președintele USR Focșani și candidatul acestei formațiuni la Primăria municipiului reședință de județ, omul de afaceri Liviu Macovei, a votat pentru primul tur al alegerilor prezidențiale 2019 duminică 10 noiembrie la ora 11.30 la Secția Nr. 4, din incinta Secției pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene. Iată ce a declarat după ieșirea de la urne policianuil focșănean Liviu Macovei care a venit împreună cu soția sa și și-a arătat încrederea că, la finalul acestei zile, românii vor face alegerea cea bună.

”“Am votat pentru un președinte proeuropean, am votat pentru viitorul copiilor noștri, am votat pentru un președinte care are voința să se bată pentru lucruri cu adevărat importante pentru societate, pentru un președinte activ, un președinte care va pune în primul rând accent pe educație, pe sănătate. Am votat pentru un președinte care nu va fi nici jucător, nici spectator, nici șeful unei anumite tabere politice, ci va fi un președinte alături de fiecare cetățean” 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.