Politică

VIDEO | Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban critică dur actuala guvernare după modificarea legislaţiei electorale

Ziarul de Vrancea
4 mar 2024 1392 vizualizări
Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier al României, Ludovic Orban
Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier al României, Ludovic Orban

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat dur sâmbătă, 2 martie 2024 la „Conferința municipală pentru alegerea conducerii Forța Dreptei București și pentru prezentarea priorităților de dezvoltare locală ”, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a stabili data alegerilor locale în aceeaşi zi cu alegerile pentru Parlamentul European şi a afirmat că România se confruntă cu un proiect anti-democratic.

Suntem în faţa unui an extrem de important pentru România. Este un an electoral care nu seamănă deloc cu alţi ani electorali. De data asta România este confruntată din nou, după 34 de ani, cu un proiect anti-democratic în care două clanuri care funcţionează pe principii mafiote vor să pună piciorul în gâtul cetăţeanului român, să îi răpească libertatea, să îi răpească drepturile, să îi răpească până şi dreptul de a alege liber cine să conducă localitatea, judeţil, România Mie nu îmi vine să cred că după 34 de ani de la Revoluţie, un Guvern în România poate să îndrăznească să anunţe că modifică legislaţia electorală cu 3 luni de zile înainte de alegeri, fără nicio consultare publică, prin ordonanţă de urgenţă, în condiţiile în care avem nu ştiu câte confirmări ale faptului că astfel de tentative reprezintă clar o tentativă de fraudă electorală, o tentativă de deturnare a votului cetăţenilor, o tentativă de a împiedica exercitarea liberă a votului cetăţenilor”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, 2 martie 2024 la Conferinţa Forţa Dreptei Bucureşti.

Citiți întregul articol publicat pe site-ul stirileprotv.ro pe acest subiect, accesând titlul alăturat:Ludovic Orban: Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă ”sunt mai proști decât prevede legea. Slugi nătânge, niște prăpădiți” 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.