Politică

VIDEO | Marian Oprișan, în ședința PSD:„În fața ștampilei, românul va avea o mare problemă dacă vom reuși să îi speriem” (stenograme)

Ziarul de Vrancea
11 oct 2019 6640 vizualizări

STENOGRAME. Ședință PSD cu scandal: „Mințim și unii și alții”. „Trebuie să dăm acum pentru primari!”

Scandal în PSD, după ce social-democrații au pierdut guvernarea. O parte dintre baroni cer socoteală Vioricăi Dăncilă pentru pierderea puterii, dar are și suporteri, după cum arată stenogramele din ședința de foc a social democraților.La ședință au participat 25 de lideri social-democrați.​

VIDEO:digi24.ro

Marcel Ciolacu: Președintele PSD trebuie să fie candidatul partidului. Candidatul Viorica Dăncilă rămâne in picioare.

Gabriela Firea: Iohannis nu vrem. Barna nu vrem. Mergem cu psihopatul de Cumpănașu? Să nu facem o mișcare și să pierdem și ce avem acum, în jur de 20 la sută (...). Cred că ne dăm singuri o lovitură din interior. O sa înceapă lupta între noi.

Marian Oprișan: Mințim și unii și alții. Eu cred că trebuie să ne mobilizăm la maximum, să turăm motoarele la maxim. Chiar dacă spunem că avem 3-5 la sută. În fața urnei, în fața ștampilei, românul va avea o mare problemă dacă vom reuși să îi speriem. Să spunem adevărul. Să spunem că Iohannis a furat case, că pentru el nu funcționează justiția. Ori ne batem, ori mergem acasă. Trebuie sa facem analiza chirurgicală. Trebuie să facem congres după prezidențiale. Ziua decisivă e după prezidențiale.

Claudiu Manda, despre lansarea de mâine a Vioricăi Dăncilă: Noi nu stim cine plătește banii!

Olguța Vasilescu: Trebuie să dăm acum pentru primari! Să le dam speranțe, că ei merg pe stradă.

Marian Oprișan: Dacă dai căutare pe Google „proasta României” îți apare „Viorica Dăncilă. Dacă dam senzația că ne batem pe putere și funcții, pierdem.

Oprișan și Dăncilă au fost extrem de apropiați înainte ca aceasta să piardă funcția de președinte al PSD .Este de notorietate că Marian Oprișan a fost unul dintre susținătorii înverșunați ai Vioricăi Dăncilă  în momentul preluării funcției deținută de Liviu Dragnea, imediat după arestarea acestuia.

Iată ce spunea Oprișan atunci:

„Dacă doamna Dăncilă nu ar fi fost premier al Guvernului României, vă spun că eu aș fi susținut-o dintr-un motiv foarte serios: e un politician serios, e o femeie cinstită. S-a eliberat de agreement-ul cu fostul șef al partidului, care o teroriza. Fiind o femeie deșteaptă și determinată, poate să facă lucruri bune pentru cetățeni”

Text informații:stiripesurse.ro

Citiți și:Cât te poți baza pe cuvântul lui Oprișan-Cum s-a lepădat baronul de Vrancea de toți liderii PSD imediat după ce pierdeau alegerile sau puterea în partid​

Dacă ce-a spus în spatele ușilor închise  în ședința la care Oprișan a participat vinei 11 octombrie 2019, alături de aproximativ alți 25 de lideri PSD,ați putut citi mai sus, iată ce-a spus același șef al PSD Vrancea pe holul Palatului Parlamnetului în fața jurnaliștilor, conform stiripesurse.ro

Marian Oprișan: Ana Birchall să-și țină gura! / Trădătorii din PSD au făcut să treacă moțiunea de cenzură

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a spus vineri ca trebuie dinamizata echipa de campanie a Vioricai Dancila la prezidentiale.

 Text informații:stiripesurse.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.