Politică

(Update) VIDEO + Foto | Cătălin Toma, reales președinte al PNL Vrancea cu 344 de voturi din 344 valabil exprimate

Ziarul de Vrancea
4 aug 2021 4046 vizualizări

Așa cum era de așteptat, Cătălin Toma a obținut un nou mandat de președinte al organizației județene PNL Vrancea, funcție pentru care a și fost de altfel singurul candidat. De menționat însă este faptul că Toma a obținut duminică, 1 august 2021, un nou mandat în fruntea PNL Vrancea cu unanimitatea voturilor valabil exprimate (344 din 344).

În discursul susținut imediat după aflarea rezultatului, Cătălin Toma a ținut să sublinieze următoarele: „Eu și domnul Ion Ștefan am semnat deja moțiunea lui Ludovic Orban pentru funcția de președinte al PNL. Ludovic Orban merită tot sprijinul nostru. Doar împreună dezvoltăm județul Vrancea.”

La conferința județeană de alegeri a organizației județene a PNL Vrancea de duminică a participat președintele în funcție al PNL Ludovic Orban, europarlamentarul Siegfried Mureșan, fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, liderul Grupului PNL din Senat, Virgil Guran.

”Eu voi merge în fiecare filială şi voi sta de vorbă cu colegii mei. Sper ca a doua parte a acestei campanii interne să nu mai fie marcată de atâtea declaraţii şi acţiuni care să afecteze Partidul Naţional Liberal. Nu pot să înţeleg cum un om care îşi exprimă susţinerea pentru un candidat să-şi schimbe opţiunea.”, a declarat preşedintele PNL Ludovic Orban, înainte de a pleca, duminică 01 august 2021, de la Focșani.

De precizat că nici un reprezentant al taberei Florin Cîțu, celălalt candidat la funcția de președinte în Congresul PNL din 25 septembrie 2021, nu a fost prezent duminică la conferința de alegeri a organizației județene a PNL.

Citiți și :Comunicat de presă-Cătălin Toma a fost reales președinte al PNL Vrancea cu 344 de voturi din 344 valabil exprimate

”Astăzi (n.r. dumunică 01 august 2021) au avut loc alegerile interne din cadrul filialei PNL Vrancea, în urma cărora liderul organizației județene din ultimii ani, Cătălin Toma, președinte al Consiliului Județean Vrancea, a obținut unanimitatea voturilor valabil exprimate. 

Invitat special la ședința Comitetului de Coordonare Județean al PNL Vrancea a fost preşedintele PNL, Ludovic Orban. Au mai fost prezenți europarlamentarul Siegfried Mureșan, senatorii Virgil Guran și Viorel Badea, fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, parlamentarii de Vrancea Ion Ștefan, Ionel Dancă și Raluca Ioan, precum și alți invitați. 

”Mulțumesc colegilor care m-au votat în unanimitate. Vreau să transmit vrâncenilor că împreună cu colegul deputat Ion Ștefan, cu ceilalți liberali din Biroul Politic Județean și cu Ludovic Orban președinte al PNL vom dezvolta acest județ pentru a reduce decalajul dintre Vrancea și alte zone ale României”, a transmis liderul PNL Vrancea, Cătălin Toma. 

Rezultatele înregistrate astăzi au fost: 

A. Pentru funcția de PREȘEDINTE al BPJ-TOMA CĂTĂLIN DUMITRU

B. Pentru funcția de PRIM-VICEPREȘEDINTE responsabil cu departamentul Strategii Politice și Comunicare-STROE MARIA

C. Pentru funcția de PRIM-VICEPREȘEDINTE responsabil cu departamentul Politici Publice- BERBECE GHEORGHIȚĂ

D. Pentru funcția de VICEPREȘEDINTE responsabil de departamentul Strategii și Relații Politice-TĂNASE NECULAI

E. Pentru funcția de VICEPREȘEDINTE responsabil de departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media și purtător de cuvânt-CREȚU ADRIAN-VASILE

F. Pentru funcția de VICEPREȘEDINTE responsabil de departamentul Politici Economice, Mediul de afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene-VASILACHE FLORIN-JAN

G. Pentru funcția de VICEPREȘEDINTE responsabil de departamentul Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale și grupuri de cetățeni- ZAMFIRESCU VALERICĂ 332

H. Pentru funcția de VICEPREȘEDINTE responsabil de departamentul pentru Politici privind Administrația Publică, Justiție, Siguranța Națională, Ordine Publică și Siguranța Cetățeanului- CIOBOTARU DRAGOȘ-FĂNICĂ

I. Pentru funcția de VICEPREȘEDINTE responsabil de departamentul pentru Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu și Dezvoltare Rurală- SĂPUNARU NINI 

J. Pentru funcția de VICEPREȘEDINTE responsabil de departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități și Sport- MARCU LIVIA-SILVIA

K. Pentru funcția de VICEPREȘEDINTE responsabil de departamentul Politici în Sănătate- LAZĂR JANINA NICOLETA

L. Pentru funcția de MEMBRU al Biroului Politic Județean

1. BOȚU AUREL

2. BOSTAN LIVIU

3. DRUMEA ALINA RAMONA

4. CHIRILĂ VASILE

5. CONSTANTIN GEORGEL

6. FILIMON IONUȚ

7. BANAURS ADRIAN-VIOREL

8. POPA FĂNICĂ

9. DIMITRIU ANA-MARIA

10. CHIRIȚĂ DAVID

11. DUMITRU VICTOR 

12. BĂLOSU CRISTINEL

13. PETREA VASILE

14. LAZĂR MARICEL

15. PASCU RĂZVAN ADRIAN

M. Pentru funcția de TREZORIER- NEDELCU FLORIN

N. Pentru funcția de președinte al Comisiei de Arbitraj Județene-a. BORDEA-ȘTEFAN CARMINA-VERONICA

O. Pentru funcția de președinte al Comisiei de Recenzie și Cenzori-DUMITRIU EMILIAN-FLORIN

Din Biroul Politic Județean mai fac parte: secretarul general, ales de BPJ la propunerea președintelui;  parlamentarii din Parlamentul României, cu rang de vicepreședinte; 2 secretari generali adjuncți;   președinții organizațiilor interne: TNL, OFL, OSNL, OOA, LAL.

Persoanele care ocupă funcțiile prevăzute în prezenta notă nu au făcut obiectul votului Comitetului de Coordonare Județean de astăzi.

Organizaţia PNL Vrancea va avea o delegaţie formată din 124 de membri la Congresul PNL din 25 septembrie și, așa cum a mai anunțat prin vocea liderului său, Cătălin Toma, va vota pentru ca Ludovic Orban să obțină un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal. 

Departament Comunicare PNL Vrancea, 1 august 2021”

Citiți și Fostul prim-vicepreședinte fără BAC, al PNL Vrancea eliminat din echipa de conducere

În cadrul Conferinţei Judeţene a PNL Vrancea fostul prim-vicepreşedint al filialei Daniel Moroşanu, cunoscut în media națională drept liberalul fără Bacalaureat, care îşi anunţase candidatura pentru un nou mandat de prim-vicepreşedinte, a anunţat că se retrage din cursă şi va contesta scrutinul în ceea ce-l priveşte, pentru că nu i s-a aceptat candidatura şi la cealaltă funcţie de prim-vicepreşedinte.Este clar însă că între timp acesta a intrat în disgrația puternicilor zilei din organizația Vrancea.  „Prin retragerea mea o să vă fac viaţa mai frumoasă. În timp ce dumneavoastră eraţi pe stradă, în ploaie, în frig, nemâncaţi, alţii lustruiau pantofii pe Bulevardul Independenţei (sediul PNL). Oamenii cu alte păreri, cu principii şi care atrag atenţia nu sunt agreaţi. Sunt colegi de partid care m-au sunat şi aseară şi mi-au spus că li s-a cerut să arate votul, astăzi. Nu se poate aşa ceva. PNL este un partid al oamenilor liberi, de aceea suntem membri ai acestui partid şi nu în alt partid. Vă anunţ că îmi retrag toate candidaturile şi îmi rezerv dreptul de a contesta alegerile. Să ştiţi că unii s-au căţărat pe victoriile dumneavoastră şi au obţinut funcţiile pe care nu le meritau. Erau în Independenţei pe lângă zidurile partidului şi îşi făceau pantofii”, a spus Moroşanu în cadrul Conferinței de alegeri a PNL Vrancea de duminică 1 august 2021 de la Focșani.

Citiți și vizionați și:(Update) Transmisiune ZdV TV | În direct Alegeri în organizația județeană PNL Vrancea-01 August 2021


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.