Politică

USR Vrancea și-a definitivat structura de conducere, iar fostul președinte a demisionat din partid

Mihai Boicu
29 sep 2019 4457 vizualizări

Delegații USR Vrancea i-au ales duminică, 29 septembrie 2019, pe membrii noului Biroul Județean, în cadrul conferinței județene pentru alegeri, la două săptămâni după ce l-au votat în funcția de președinte pe Mihăiță Lepădatu, cel care înainte condusese organizația din Focșani.

Biroul Județean al USR Vrancea a fost mărit la șapte membri: președintele organizației plus doi vicepreședinți și patru membri. În urma alegerilor, funcțiile de vicepreședinți au fost ocupate de Dan Nichita și Anca Sandu, iar cele de membri în Biroul Județean de Vasile Alexe, Silviu Gavrilă, Dorel Lazăr și Marian Tînjală.

Tot duminică a fost aleasă componența comisiei de arbitraj, formată din Cătălina Țuluca, Daniel Ciula, Cosmin Marin, Florin Dobrin și Nicu Bogdan și a comisiei de cenzori, din care fac parte Bogdan Hăineală, Dan Manole și Mircea Lazăr.

Una dintre surprizele Conferinței județene a USR a fost demisia din partid a fostului președinte Cosmin Timofte. Acesta și-a depus mandatul la începutul lunii septembrie, după ce a încercat să excludă mai multe persoane cu funcții din organizație.

”Biroul județean noul ales are un mandat de doi ani. Au fost niște alegeri cu un grad mai mare de implicare decât cele de data trecută, cu 54 de delegați și 14 candidați pentru Biroul Județean”, a declarat Mihăță Lepădatu președintele USR Vrancea.

Pe 20 octombrie 2019, se stabilește candidatul la funcția de primar al Focșaniului


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.