Politică

Spiritul listelor comune PSD-PNL în alegerile de anul viitor, începe să se facă simțit și-n Vrancea

Ziarul de Vrancea
28 sep 2023 4913 vizualizări

Cel mai probabil spiritul listelor comune PSD-PNL în alegerile de anul viitor începe să se facă simțit și-n Vrancea.Acest lucru a fost vizibil, spre exemplu, pe tot timpul desfășurării ședinței extraordinare a Consiliului Local al Municipiului Focșani, de vineri 22 septembrie 2023.Proiectele inițiate de primarul Cristi Valentin Misăilă, altădată dezbătute cu aplomb și respinse pentru a demonstra cine are majoritate, au trecut la vot, în totalitate, fără probleme.Iar ca lucrurile să fie și mai clare, într-o postare activată pe contul său de facebook după întrunirea menționată, primarul Municipiului Focșani (PSD) i-a mulțumit președintelui Consiliului Județean și al PNL Vrancea, ”pentru susținerea și deschiderea arătate față de propunerea venită din partea pensionarilor focșăneni, care au dorit să aibă parte de ziua lor de o serbare cu și pentru ei!” .Gest unic în actualul mandat al aleșilor locali amintiți. 

Vineri, 22 septembrie 2023, în cadrul ședinței Consiliului Local al Municipiului Focșani a fost adoptat proiectul de hotărâre privind aniversarea Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Astfel, duminica viitoare, pe 1 octombrie, atunci când în lumea întreagă sunt sărbătoriți seniorii, municipalitatea va organiza un eveniment festiv de celebrare a acestora.

Mulțumesc colegilor consilieri locali pentru aprobarea acestui proiect, la fel cum țin să mulțumesc și membrilor cluburilor de pensionari <<Speranța>> și <<Unirea>> din Focșani, cei care au venit cu ideea privind organizarea unui astfel de eveniment.

De asemenea, mulțumesc și domnului Președinte Cătălin Toma pentru susținerea și deschiderea arătate față de propunerea venită din partea pensionarilor focșăneni, care au dorit să aibă parte de ziua lor de o serbare cu și pentru ei!

Seniorii noștri merită respectul și aprecierea noastră pentru tot ceea ce au făcut și fac în continuare pentru comunitatea noastră.”-Cristi Valentin Misăilă

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.