Politică

Șeful ALDE Vrancea Ionel Ionel Cel – Mare reales vicepreședinte al formațiunii politice în structura națională de conducere

Ziarul de Vrancea
19 apr 2021 2818 vizualizări

Informația ne-a parvenit prin intermediul unui comunicat de presă transmis de Biroul de presă ALDE Vrancea

Începând de sâmbătă 18 aprilie 2021, partidul Alianța Liberalilor și  Democraților are o nouă conducerea, președinte fiind ales Daniel Olteanu,  președinte al Filialei ALDE  Vaslui, cu 818 de voturi din 999 valabil exprimate.

Noua echipă de conducere a partidului a fost aleasă în cadrul Congresului Național ALDE, organizat la București în zilele de 16 și 17 aprilie, cu transmisiune live în toate filialele județene din țară.

Vineri, 16 aprilie, a avut loc prima zi a Congresului ALDE organizat tot în format on-line. Această zi a fost dedicată adoptării noului statut, care a fost votat de majoritatea delegaților prezenți.

Președinte al Consiliului Național al ALDE a fost ales Cristian Dima, președintele filialei ALDE Galați.

În noua conducere a fost reales vicepreședinte ALDE, Ionel Cel – Mare, președintele Filialei ALDE - Vrancea, asta însemnând că organizația ALDE - Filiala Vranceava fi din nou prezentă la luarea deciziilor la nivel național.

Convins că noua structură de conducere va aduce un suflu nou  partidului, Ionel Cel -Mare a transmis în cuvântul său convingerea că ,, noua  direcție ALDE însemnă nu doar o echipă, ci mai ales lideri care își asumă provocarea de a veni în fața românilor cu un proiect care să dea noi perspective”.

Noul proiect ALDE înseamnă asumarea liberalismului și a valorilor europene”, iar  ,,prioritatea ALDE trebuie să fie aceea de a reprezenta vocea puternică și credibilă a românilor”,a fost  mesajul noului președinte, Daniel Olteanu,  în  discursul la preluarea conducerii partidului.

Biroul de presă ALDE Vrancea

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.