Politică

Schimbare de șef la filiala județeană Vrancea a USR, cu puțin înainte de precampaniile electorale

Ziarul de Vrancea
10 mar 2024 3552 vizualizări
Consilierul județean USR, Ionel Carabă este începând de sâmbătă, 2 martie 2024, noul președinte interimar al filialei județene a partidului.
Consilierul județean USR, Ionel Carabă este începând de sâmbătă, 2 martie 2024, noul președinte interimar al filialei județene a partidului.

Miercuri seară, 6 martie 2024, USR Vrancea a anunțat sec pe Facebook, practic fără explicații, faptul că Ionel Carabă, consilier județean, a preluat încă de sâmbătă (n.r. 2 martie 2024) funcția de președinte, în urma autosuspendării președintelui Liviu Mălureanu. Despre motivul „autosuspendării președintelui Mălureanu” nu se consideră necesar a se face vreo referire, așa cum puteți constata citind în continuare textul integral al postări menționate.

Carabă Ionel a preluat sâmbătă funcția de președinte în urma autosuspendării președintelui Liviu Mălureanu.

Ionel Carabă, președintele interimar USR Vrancea: <<Îmi cunosc colegii din partid, îi știu implicați și devotați județului în care trăim. Împreună, dorim să contribuim la modernizarea Vrancei. Să nu uităm că la alegerile din 2020 voturile alegătorilor USR au fost decisive, ele au dus la schimbarea Președintelui de stânga al Consiliului Județean. În ultimii trei ani și jumătate aleșii USR au susținut proiecte utile cetățenilor, au depus și trecut prin vot amendamente, au venit cu soluții, au muncit doar în folosul comunității. Și în 2024 vom lua decizii care să facă din Vrancea un județ prieten tuturor vrâncenilor.>>"

Totodată, reintegrarea consilierului județean Vasile Alexe în USR subliniază influența și capacitatea de negociere în contextul dinamic al jocului politic local.

Aceste două evenimente evidențiază nu doar aspectele procedurale ale democrației, ci și strategiile și alianțele politice care pot determina evoluția.”-USR Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.