Politică

Rudele bogate salvează politicienii „săraci”. De la mătuşa Tamara, la mamele lui Oprişan sau Cherecheş

Ziarul de Vrancea
1 iul 2019 2158 vizualizări
Foto:digi24.ro
Foto:digi24.ro

Cel mai recent caz semnalat de Agenţia Naţională de Integritate, care susţine că primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş nu poate justifica peste 2,7 milioane de lei completează tabloul baronilor care îşi justifică averile prin împrumuturi sau bunuri primite de la rude.

Cătălin Cherecheş spune că mama sa i-a donat 1,5 milioane de euro bani care ar fi provenit din vânzarea unui imobil. „Pe parcursul a un an, un an şi ceva, mama mea mi-a acordat împrumuturi până la incidenţa sumei de 1,5 milioane de euro. În 2009, în baza unui contract notarial, respectiv a unui act notarial de donaţie, aceşti bani, 1,5 milioane de euro proveniți dintr-o vânzare a unui imobil, au fost certificați ca fiind donație”, a spus Cătălin Cherecheș. La momentul respectiv, Viorica Cherecheş spunea că i-a dat fiului bani să aibă de cheltuit în campania electorală a PSD.

Citiți întreg articolul accesând titlul alăturat:Rudele bogate salvează politicienii „săraci”. De la mătuşa Tamara, la mamele lui Oprişan sau Cherecheş


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.