Politică

Raportul comun al edililor focșăneni pe anul 2016 va fi prezentat în ședința de Consiliu Local

Ziarul de Vrancea
22 oct 2017 739 vizualizări

Mult așteptatul Raport al Primarului va fi prezentat în ședința ordinară de Consiliu Local Focșani din 26 octombrie. Raportul însă nu este doar al primarului Misăilă, ci este unul comun cu al lui Decebal Bacinschi, pe anul 2016, știut fiind faptul că Misăilă a preluat mandatul de primar începând cu 1 iulie 2016.

Ședința ordinară a aleșilor focșăneni va avea loc pe data de 26 octombrie 2017, începând cu ora 16. Pe ordinea de zi sunt anunțate 44 de proiecte de hotărâri ce vor fi supuse aprobării. Dintre proiectele inițiate, în marea majoritate de către edilul Misăilă, se desprind câteva de importanță majoră pentru comunitate, respectiv demararea unui concurs public de proiecte școlare intitulat „Mie-mi pasă! Las curat în urma mea”, pentru implicarea activă a cetățenilor în menținerea curățeniei municipiului Focșani, se vor valida, de asemenea, mandatele consilierilor din Consiliul Local al Tinerilor. Un alt proiect este cel de constituire a comisiei sociale la nivelul Consiliului local al municipiului Focșani pentru analizarea cererilor privind repartizarea locuințelor cu chirie din fondul locativ de stat. Alte proiecte pe ordinea de zi privesc alocarea unor fonduri unor unități școlare pentru organizarea unor diverse concursuri sau pentru aprobarea unor indicatori tehnico-economici pentru diverse obiective de investiții, rectificări de buget, aprobarea sau însușirea unor inventare de bunuri ce alcătuiesc domeniul privat al municipiului Focșani, precum și scoaterea acestora din funcțiune, atragerea în intravilan a unor suprafețe de teren, închirieri de spații sau repartiții de locuințe pentru tineri ș.a.. Proiectele de hotărâri privind aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Focșani revizuit – septembrie 2017 și cel privind aprobarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a municipiului Focșani se vor discuta la finalul ședinței. De remarcat faptul că, după discutarea tuturor proiectelor ce vor fi supuse aprobării, primarul Misăilă va face public raportul de activitate pentru prima jumătate de an de mandat, între 1 iulie 2016 și 31 decembrie 2016, întregind astfel activitatea pe anul trecut a fostului primar Decebal Bacinschi. ”Anul 2016 a însemnat pentru focșăneni și pentru mine personal o schimbare, la jumătatea acestuia având loc alegerile care au condus la venirea către a fi în slujba cetățenilor municipiului. În cele șase luni de ănceput al mandatului meu am încercat să dau continuitate proiectelor în derulare, să aplic, să distribui și să asigur succesiunea neîntreruptă a programelor deja existente, pe lângă care să implementez ceea ce mi-am propus să realizez cu și pentru cetățeni”, a scris Cristi Valentin Misăilă în introducerea raportului. Edilul mai face, în introducere, o sinteză a tuturor activităților pe care le-a inițiat și coordonat în prima jumătate de an din mandatul acestuia. (Z.V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.