Politică

Ponta îi transmite lui Oprișan să rămână în PSD: „Nimeni nu l-a vorbit mai rău ca Dragnea”

Mihai Boicu
10 mar 2019 3376 vizualizări

Victor Ponta, președintele Pro România, a venit duminică la Focșani pentru a vedea care este situația în organizația județeană din Vrancea, dar și pentru a asista la meciurile de handbal masculin care au stabilit câștigătoarea Cupei României-Fan Curier

Partidul înființat de fostul președinte și premier PSD are oameni în Vrancea, dar deocamdată nu are o conducere. Înaintea lui Ponta, la Focșani a fost prezent Mihai Tudose, care a afirmat că îi va lăsa pe reprezentanții locali ai partidului să decidă cine va conduce organizația din Vrancea.

Victor Ponta a spus despre Marian Oprișan că nu este cazul să vină la Pro România. ”Îi fac acum o ofertă, să rămână în PSD să lupte cu cel care l-a vorbit cel mai de rău și l-a săpat întotdeauna și anume prietenul lui bun Liviu Dragnea. Mie nici dușmanii nu mi-au vorbit atât de urât de Marian Oprișan cât mi-a vorbit Dragnea. Deci asta e propunerea mea, să rămână în PSD și să își facă dreptate cu prietenul lui Dragnea”, a declarat Victor Ponta.

Acesta a spus că, în general, evită să se certe cu  foștii lui colegi din teritoriu. Victor Ponta și  Mihai Tudose l-au criticat pe Liviu Dragnea în ceea ce priește  Fondul suveran de investiții și ”Ordonanța lăcomiei” și au afirmat că premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, sunt cei care semnează toate documentele și ar putea fi trași la răspundere. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.