Politică

Mihăiță Lepădatu este noul președinte al USR Vrancea

Mihai Boicu
23 sep 2019 5002 vizualizări
Pentru ca situația să se calmeze rapid, după scandalurile izbucnite în ultimele săptămâni în organizația județeană Vrancea a USR, au fost organizate alegeri, pentru funcția de șef al acestei structuri,  câștigate detașat, de președintele USR Focșani, Mihăiță Lepădatu.
Pentru ca situația să se calmeze rapid, după scandalurile izbucnite în ultimele săptămâni în organizația județeană Vrancea a USR, au fost organizate alegeri, pentru funcția de șef al acestei structuri, câștigate detașat, de președintele USR Focșani, Mihăiță Lepădatu.

Mihăiță Lepădatu a fost ales duminică, 22 septembrie, în funcția de președinte al organizației județene a USR Vrancea. În competiție s-au înscris trei candidați, iar președintele USR Focșani a obținut o victorie la mare distanță față de competitorii săi.

Apele par a se fi liniștit în organizație, după ce fostul președinte Cosmin Timofte a provocat un scandal cu ecou la nivel național prin încercarea de înlăturare a mai multor colegi din partid. Timofte a fost acuzat că vrea să își impună controlul total asupra USR Vrancea și și-a depus mandatul în urma unei discuții cu Dan Barna, președintele partidului. Pentru ca situația să se calmeze rapid, au fost organizate alegeri, câștigate de președintele USR Focșani, Mihăiță Lepădatu. ”Cel mai important obiectiv pe care îl avem pentru perioada următoare este extinderea organizației în cât mai multe localități din Vrancea. Pentru început, ne-am propus să înființăm filiale în orașele Panciu și Odobești și în comunele aflate în vecinătatea orașelor. Avem grupuri de inițiativă în cele două orașe, dar constituirea de filiale este dificilă deoarece acolo sunt fiefuri ale PSD, iar oamenii se tem să își asume o altă orientare politică. Până la alegerile locale de anul viitor ne-am propus să avem liste complete de candidați pentru consiliile locale și candidați pentru funcțiile de primari în fiecare localitate din Vrancea. De asemenea, vom lua măsuri pentru evitarea unor situații tensionate în organizație, cum a fost cea care a dus la organizarea de alegeri și vom analiza într-un grup extins cine sunt persoanele care vor se înscrie în USR, pentru a nu avea surprize neplăcute cu noii membri”, a declarat Mihăiță Lepădatu. Duminica viitoare vor avea loc din nou alegeri, de această dată pentru Biroul Județean, precum și pentru comisiile de arbitraj și cenzori. Este posibil ca Biroul Județean să fie extins la șapte membri, așa cum intenționează să propună noul președinte al organizației. În perioada următoare, vor avea loc alegeri și la USR Focșani pentru funcția de președinte, lăsată liberă prin plecarea lui Mihăiță Lepădatu la organizația județeană. (Mihai BOICU)

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.