Politică

În discursul de la Congresul PSD Oprișan a mutat aeroportul de la Focşani în ”aglomeraţia urbană Brăila – Galaţi – Vrancea ”

Ziarul de Vrancea
10 mar 2018 6474 vizualizări

'Putem să arestăm câţi oameni politici vrem, vor veni alţii şi vor face aceleaşi greșeli. Sistemul e greşit' a mai spus Marian Oprișan, în discursul  ,conform stiripesurse.ro, ”neașteptat” ținut în Congresul PSD de la Sala Palautului din București  sâmbătă 10.03.2017 

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a spus în cadrul discursului său din Congresul de sâmbătă că oamenii politici care fac greşeli pot fi arestaţi, însă vor veni alţii în locul lor care vor face aceleaşi greşeli, astfel că sistemul şi legile sunt greşite. Oprişan a afirmat că partidul şi-a propus să schimbe acest lucru, astfel încât "să nu existe faptă fără responsabilitate”.

"Putem să arestăm câţi oameni politici vrem. Dar lucrurile nu se vor schimba. Vor veni alţii şi vor face aceleaşi greşeli. Sistemul este greşit, legile sunt greşite. Dar PSD şi-a propus să schimbe asta. Parlamentul României va repara toate aceste lucruri, în aşa fel încât să nu existe faptă fără responsabilitate”, a declarat Marian Oprişan, conform News.ro.

Preşedintele PSD Vrancea a mai spus că aceia care fură de la comunitate trebuie să meargă la puşcărie, la fel şi cei care fac abuzuri împotriva românilor.

El a mai vorbit şi despre aeroportul care ar trebui să se construiască în regiunea Brăila-Galaţi-Vrancea.

"Când am spus că vreau să fac cu colegii şi cetăţenii aeroport la Focşani, unii au spus că sunt nebun. Astăzi vă spun că vreau cu toată forţa pentru aglomeraţia urbană Brăila – Galaţi – Vrancea un aeroport. Vreau să înţelegem că România şi Bucureştiul trebuie să îşi plătească datoria faţă de Moldova de la 1859, pentru că atunci când s-a negociat, Bucureştiul şi-a luat angajamente majore. Sper să ne ţinem de cuvânt şi să-i dăm Moldovei ceea ce merită: un aeroport şi autostrada Moldova”, a spus Oprişan.Sursa:stiripesures.ro

Citiți și:Marian Oprişan cere măsuri împotriva protestatarilor de la Congresul PSD: 'Autorităţile ar trebui să ia măsurile care se impun' (VIDEO)

Citiți și:Oprișan a fost ales vicepreședinte regional al PSD 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.