Politică

Foto | Primarul de la Sihlea s-a înscris în PNL. El câștigase mandatul, pe 27 septembrie 2020, ca independent

Ziarul de Vrancea
4 dec 2020 2616 vizualizări

Anunțul privind hotărârea primarului de la Sihlea, Radu Modreanu de a se înscrie în Partidul Național Liberal a fost făcut public prin intermediul unei postări activate joi la prânz pe contul de facebook Catalin Toma al președintelui PNL Vrancea și al Consiliului Județean

Astăzi,( n.r joi 03 decembrie 2020) primarul comunei Sihlea, Radu Modreanu, a decis să se alăture echipei Partidului Național Liberal Vrancea, după ce la alegerile locale din septembrie a devenit primar ca independent. Suntem convinși că a ales să devină membru PNL după ce s-a consultat cu oamenii care l-au ales, urmând să facă echipă cu viceprimarul PNL Valeriu Coman. Ne bucură faptul că primarul Modreanu a realizat cât de mult s-a implicat echipa PNL Vrancea, atât la nivel național, prin ministrul Ion Ștefan, dar și județean, după preluarea CJ Vrancea, pentru a aduce investiții de amploare în Vrancea, și că o administrație liberală este calea către succes a comunităților locale. Vom continua să lucrăm pentru proiecte ce vizează creșterea nivelului de trai al locuitorilor din acest județ! Felicitări, Radu Modreanu pentru alegere!

Text informații:​Catalin Toma


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.