Politică

Foto | Deputatul Ion Ștefan a anunțat că are drept obiectiv câștigarea președinției Consiliului Județean Vrancea

Ziarul de Vrancea
19 mar 2024 2081 vizualizări

Membrii Forța Dreptei Vrancea și-au ales conducerea, în cadrul Conferinței Județene de Alegeri care s-a desfășurat duminică 17 martei 2024 în sala de conferințe Sara de pe Șoseaua Focșani-Mândrești.

Obiectivul nostru, al echipei Forța Dreptei Vrancea și al partenerilor noștri de la PMP și USR în cadrul Dreapta Unită, este clar și l-am enunțat răspicat astăzi în cadrul lucrărilor Conferinței Județene de Alegeri de la Focșani: câștigarea președinției Consiliului Județean Vrancea! Îmi asum această bătălie pentru că electoratul vrâncean vrea politici de dezvoltare a județului de dreapta! Oamenii au nevoie de un spital județean nou, și mă angajez ca până în 2028 să duc acest proiect la îndeplinire!a declarat Ion Ștefan președintele  filialei județene Forța Dreptei și candidatul Alianței „Dreapta Unită” la președenția Consiliului Județean Vrancea în alegerile din 9 iunie 2024 în cadrul Conferinței Județene de Alegeri a partidului său, duminică 17 martei 2024 în sala de conferințe Sara de pe Șoseaua Focșani-Mândrești. 

Prezenți la eveniment au fost președintele partidului Ludovic Orban, deputații Violeta Alexandru, Antonel Tănase, Ionel Dancă, profesorul de conomie Bogdan Glăvan președintele organizației de tineret Cristian Opriș dar și președinți ai filialelor Forța Dreptei din țară.

Dintre politicienii locali au fost prezenți viceprimarii Municipiului Focșani Alexandra Tătaru și Ana Maria Dimitriu Bunghez, aceasta din urmă postându-și în aceiași zi ( n.r. duminică 17 martie 2024 o fotografie pe contul său de facebook în care anunța că este oficial membru al Forța Dreptei Vrancea.Au fost de asemenea prezenți consilierul județean reprimit în USR Vrancea, Vasile Alexe precum și președintele filialei PMP Vrancea, Mirela Bîznă

"Alături de dumneavoastră, împreună cu fiecare vrâncean, județul nostru va înverzi. Suntem și sunteți cei mai buni, am ales calea cea dreaptă și vom câștiga. Cele mai importante proiecte de dezvoltare a României au fost implementate în Guvernul Ludovic Orban și avem obligația să le finalizăm. Vom demonstra României și românilor că suntem oameni de cuvânt!" , a transmis celor prezenți deputatul Ion Ștefan.

Obiectivul nostru, al echipei Forța Dreptei Vrancea și al partenerilor noștri de la PMP și USR în cadrul Dreapta Unită, este clar și l-am enunțat răspicat astăzi în cadrul lucrărilor Conferinței Județene de Alegeri de la Focșani: câștigarea președinției Consiliului Județean Vrancea! Îmi asum această bătălie pentru că electoratul vrâncean vrea politici de dezvoltare a județului de dreapta! Oamenii au nevoie de un spital județean nou, și mă angajez ca până în 2028 să duc acest proiect la îndeplinire!

Mulți nu mă credeau când le spuneam că facem autostradă care să lege Moldova de Țara Românească, prin Focșani! Până la finele acestui an vom avea tronsoane importante din acest drum de mare viteză GATA!

Cu siguranță, bătăliile politice din acest an vor schimba culoarea Vrancei! Am demonstrat că am capacitatea de a mobiliza oameni și de a aduce electoratul alături de noi când am învins PSD și l-am schimbat pe baronul Oprișan! Prin Dreapta Unită vom reuși ceea ce mulți nu cred posibil acum!

Dragi colegi, stimați parteneri politici, victoria va fi de partea celor care cred în ea, trec peste orgolii și muncesc pentru scopul comun: oferirea unei alternative politice de dreapta unui electorat trădat și abandonat de peneliști! Vrancea va fi verde! Vom fi victorioși in Iunie! Să nu aveți încredere în “comasați”, eu unul nu am, ei au trădat votul vrâncenilor! Oamenii au ales schimbarea totală, iar trădătorul șef Iohannis i-a trecut pe români pe galben intermitent, pe roșu, i-a condus șovăielnic când pe dreapta, când pe stânga.

Noi trebuie să arătăm perseverență, să fim precum ciocănitoarea care ajunge la lemn prin lovituri de cioc succesive!

Îi mulțumesc președintelui Forța Dreptei, lui Ludovic Orban, că nu a făcut pact cu ciuma roșie și a ales să facă acest partid al oamenilor liberi!

Mulțumesc colegilor deputați Forța Dreptei Violeta Alexandru, Ionel Dancă și Antonel Tănase, profesorului Bogdan Glăvan, lui Cristi Opriș de la Tineret, pentru prezența lor la evenimentul nostru de astăzi! Mulțumesc colegelor din alianța de dreapta, Mirelei Bîznă -PMP și Alexandrei Tătaru-USR pentru participare. Toată stima președintelui Ludovic Orban pentru verticalitate și pentru că ne onorează mereu cu prezența în Vrancea!

Vă mulțumesc vouă, membrilor Forța Dreptei Vrancea pentru că împărtășim același crez pentru Vrancea: un județ liber de ciuma roșie, un județ prosper și prietenos cu oamenii care muncesc!

Azi ne bucurăm! De mâine ne apucăm, din nou, de treabă!

Victoria va fi de partea noastră!”-Ion ȘTEFAN


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.