Politică

Fostul paroh al bisericii din Dragosloveni va candida din partea PNL la funcția de primar al comunei Cotești

Ziarul de Vrancea
19 mar 2024 2622 vizualizări

Anunțul prin care Valeriu-Iulian Roșcan, fostul paroh al bisericii din Dragosloveni face cunoscut faptul că va candida din partea PNL la funcția de primar al comunei Cotești a fost făcut recent prin intermediul unei postări actvată pe contul de facebook al acestuia.

Sunt fiu al Comunei Cotești , am copilărit aici , am absolvit cursurile Școlii Nr.1 din Cotești ! Am urmat apoi Seminarul Teologic din Buzău ,unde vreme de 5 ani am fost format ca om , următorii 4 ani cursurile la zi ale Facultății de Teologie din cadrul Universității <<Ovidius>> din Constanța și vreme de 2 ani cursurile de Master in cadrul Facultății de Drept ale aceleiași Universități , specializarea <<Drept Canonic si Instituții Europene>>.

În anul 2004 am fost hirotonit preot și timp de 18 ani am fost paroh în satul Dragosloveni , Com.Dumbrăveni . 

Alături de familie, enoriași , prieteni și sponsori am construit la parohie lucruri ce vor dăinui în timp , de necontestat și care vor rămâne în istoria satului ca mărturie a dedicării mele .

Am plecat din sistem prin demisie , în vara anului 2022 , cu convingerea că singura formă de mărturisire a credinței este aceea de a face bine semenilor tăi .

Viața și conjuncturile ei au făcut ca in Ianuarie 2023 să intru în politică , mai precis în organizația PNL Vrancea, îndrumat de un prieten drag și mai ales convins de omenia regretatului Cătălin Toma, Presedinte PNL și Președinte al Consiliului Județean Vrancea!

În prezent administrez o mică si discretă afacere în turism, menită să aducă zâmbete si clipe de emoție celor ce îmi trec pragul autocarului pe care-l conduc.

Mi-am exprimat dorința de a candida la Primăria Comunei Cotești , pentru că pot aduce un suflu nou localității .

Vom construi împreună!

Împreună pentru viitor!

Un viitor european!

Pentru noi si urmașii nostri!”-Valeriu-Iulian Roscan


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.