Politică

Exclusiv! Vicepreședintele CJ Vrancea, Ionel Cel Mare nu candidează pentru postul de președinte al CJ pe 9 iunie 2024

Ziarul de Vrancea
26 feb 2024 5510 vizualizări
Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Ionel Cel Mare a declarat că nu candidează pentru postul de președinte al CJ, la scrutinul de pe 9 iunie 2024 și nici pentru un post de parlamentar de Vrancea la alegerile de la finalul acestui an.
Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Ionel Cel Mare a declarat că nu candidează pentru postul de președinte al CJ, la scrutinul de pe 9 iunie 2024 și nici pentru un post de parlamentar de Vrancea la alegerile de la finalul acestui an.

Vineri seară, 23 februarie 2023, la solicitarea cotidianului nostru, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare, nimeni altul decât cel care va prelua curând prerogativele lui Cătălin Toma în amintita instituție după tragicul deces al acestuia, a declarat că nu candidează pentru postul de președinte al CJ, la scrutinul de pe 9 iunie 2024 și nici pentru un post de parlamentar de Vrancea la alegerile de la finalul acestui an.

 

Ce l-a întrebat Ziarul de Vrancea pe vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare: Vă rugăm să ne spuneți dacă v-ați gândit și v-ați hotărât, sau luați în calcul să candidați la apropiatele alegeri locale din luna iunie 2024, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea? Dar pentru un post de parlamentar de Vrancea la scrutinul pentru Parlamentul Româniai ați luat în calcul să candidați? ​Ați avut sau intenționați să aveți discuții în legătură cu asemenea posibilități cu actuala conducere a PNL Vrancea?

„Nu, nu voi candida la alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Nu voi candida nici pentru un post de parlamentar de Vrancea. Sunt un om care oriunde a lucrat, a făcut-o cu responsabilitate, cu profesionalism, cu demnitate și fără ambiții” a precizat  pentru Ziarul de Vrancea vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare.

Precizările sunt foarte importante și arată că după anunțata fuziune prin absorbție dintre PNL și ALDE, Ionel Cel Mare nu vine cu absolut nici o ambiție politică în filiala Vrancea a PNL. În legătură cu filiala Vrancea a PNL și cu inevitabila reorganizare a acesteia, impusă de tragica dispariție fulgerătoare a președintelui său Cătălin Toma, din informațiile Ziarului de Vrancea, vineri 23 februarie 2024, după-amiază, primarii partidului, împreună cu aleșii consilieri județeni ai formațiunii politice menționate, s-au întâlnit la Resort Laguna Focșani. La discuțiile avute cu acest prilej a participat și senatorul PNL de Vrancea, Raluca Ioan. Deși nu s-a comunicat nimic public în legătură cu întrunirea respectivă, este clar că urmează să se stabilească structura conducerii filialei PNL Vrancea, după decesul lui Cătălin Toma precum și candidatul pe care partidul îl va prezenta în competiția electorală în care se va pune-n joc în luna iunie 2024 postul de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Faptul că vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare (n.r. acum membru PNL, după anunțata fuziune prin absorbție dintre PNL și ALDE) nimeni altul decât cel care va prelua curând prerogativele lui Cătălin Toma în amintita instituție după tragicul deces al acestuia a declarat că nu candidează pentru postul de președinte al CJ, simplifică puțin lucrurile în procedura stabilirii candidatul pe care PNL îl va prezenta în competiția electorală în care se va pune-n joc în luna iunie 2024 postul de președinte al Consiliului Județean Vrancea.     

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.