Politică

Cătălin Aurelian Răducanu a demisionat din CJ Vrancea din postul de consilier județean , grupul PSD

Ziarul de Vrancea
16 sep 2022 3003 vizualizări
”Am acceptat postul de director de cancelarie în Prefectura județului Vrancea, post care îmi crează incompatibilitate cu funcția de consilier județean.” și-a justificat într-o declarație pentru Ziarul de Vrancea demisia  din postul de consilier județean - grupul PSD, Cătălin Aurelian Răducanu( foto)
”Am acceptat postul de director de cancelarie în Prefectura județului Vrancea, post care îmi crează incompatibilitate cu funcția de consilier județean.” și-a justificat într-o declarație pentru Ziarul de Vrancea demisia din postul de consilier județean - grupul PSD, Cătălin Aurelian Răducanu( foto)

După ce a devenit director de cancelarie în Prefectura județului Vrancea, deoarece a devenit incompatibil, Cătălin Aurelian Răducanu a demisionat din postul de consilier județean -CJ Vrancea , grupul PSD.În iunie 2021 același consilier județean PSD din Consiliul Județean Vrancea, Cătălin Aurelian Răducanu a mai fost foarte aproape de o demisie din aceaiși poziție, dar a revenit asupra deciziei după discuții cu persoane din conducerea filialei Vrancea a partidului.Motivul neoficial invocat atunci era reducerea îndemnizațiilor consilierilor județeni membri ai Autorității Teritoriale de Ordine Publică ( ATOP), reducere care între timp a fost abandonată aproape în unanimitate de CJ Vrancea.Locul lui Cătălin Aurelian Răducanu în urma demisiei din grupul PSD din CJ Vrancea  ar trebui luat de Marian Drăghici din Adjud.Acesta este cunoscut  arbitru în Liga Națională de Handbal Masculin ( LNMH) care face cuplu în această postură împreună cu colegul său tot din Adjud, Ionuț Drăguț.     

Demisia a fost lasată doamnei secretar general al județului încă din luna august. Eu am acceptat postul de director de cancelarie în Prefectura județului Vrancea, post care îmi crează incompatibilitate cu funcția de consilier județean. La ultima ședință CJ eu nu am participat deoarece îmi dădusem demisia dar trebuie ședință ordinară CJ pentru a se lua act de această demisie. Activitatea mea politică este în continuare alături de PSD, sunt în continuare membru PSD și voi participa la toate activitățile politice ale PSD. Nu candidez la nici o funcție în alegerile care urmează să se desfășoare în viitorul apropiat în organizația PSD Vrancea.” a declarat pentru Ziarul de Vrancea politicianul local social-democrat Cătălin Aurelian Răducanu

Citiți și :Joaca de-a demisia în Parlamentul Vrancei. Un consilier județean PSD ar fi renunțat la funcție, dar hârtia nu a ajuns la președintele CJ


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.