Politică

După avizul negativ al deputatului PNL de Vrancea, Ion Ștefan, în comisiile parlamentare, Oprișan și Misăilă jubilează

Ziarul de Vrancea
31 oct 2019 3667 vizualizări

După avizul negativ dat deputatului PNL de Vrancea,Ion Ștefan, în comisiile parlamentare, în care a fost audiat miercuri 30 octombrie 2019, în calitate de ministru propus la Ministerul dezvoltăriii și administrației, în cabinetul Orban, au apărut imediat și fericiții pentru acest deznodământ .Astfel primii care jubilează în județul Vrancea, neasunzând deloc acest lucru, sunt  cum era de așteptat președintele Consiliului Județean Vrancea,Marian  Oprișan și  primarul Focșaniului Cristi Valentin Misăilă.  

Ambii au făcut publice imediat comunicări de presă în care consideră avizul negativ al lui Ștefan nu doar un succes al lor dar și un veritabil ” spălător” al propriilor imagini 

Citiți cele două comunicări în documentele atașate acestui text

Nu este desigur un secret că rezultatele pe care liberalii vrânceni sub comnada lui Ion Ștefan le-au obținut la alegerile europarlamentarele din 26 mai 2019 au constituit o lovitură poliitcă năprasnică pentru Oprișan și Misăilă iar reacția lor de miercuri 30 octombrie 2019 dovedește acest lucru încă odată dacă mai era nevoie.

Pe de altă parte nu este vreun dubiu că nominlizarea deputatului de  Vrancea Ion Ștefan ca   ministru în Guvernul Orban se datorează în principal aceluiași  scor foarte bun la alegerile europarlamentare din luna mai 2019 al liberalilor vrânceni care  au învins categoric PSD în județul nostru.După această desemnare iată că Ion Ștefan a  fost luat imediat luat la țintă de PSD  și cu concursul nemijlocit a lui Misăilă și Oprișan , care-au fost ”furnizorii de muniție” pentru aceste atacuri dezlănțuite. Desigur din păcate pentru acesta, au găsit și motive pentru a-l ataca. Rămâne acum de văzut în ce măsură  și cum se vor reflecta aceste atacuri în rezultatele electorale ale  PNL în Vrancea la apropiatele alegeri prezidențiale.Și cum vor arată ele comparativ cu performanța liberalilor vrânceni de la alegerile europarlamentare.  


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.