Politică

Deputatul USR Claudiu Năsui și-a deschis cabinet parlamentar la Focșani

Mihai Boicu
28 apr 2018 3617 vizualizări

Deputatul USR Claudiu Năsui vrea să se implice în activitatea organizației din Vrancea și și-a deschis un cabinet parlamentar la Focșani, care va funcționa în sediul filialei județene

Partidul vrea să își înființeze cât mai multe filiale, pentru a-și întări prezența în teritoriu și pentru a avea oameni în secțiile de votare la următoarele alegeri. ”Prezența locală contează foarte mult, iar cuvântul de ordine în anul 2018 este extinderea. Degeaba avem dreptate în ceea ce facem dacă nu avem oameni în teritoriu, dacă nu avem oameni pe care să îi punem pe liste. De aceea am venit în Vrancea, să ajut la extinderea partidului”, a spus Claudiu Năsui, în cadrul unei conferințe de presă susținută sâmbătă, alături de Cosmin Timofte, președintele USR Vrancea. De partea de comunicare a cabinetului  parlamentar al deputatului Claudiu Năsui, se va ocupa Alexandra Tătaru. Reprezentanții partidului au ieșit sâmbătă și în Piața Unirii pentru a strânge semnături în cadrul campaniei ”Fără penali în funcții publice”. (M. B.)

Citiți și:”Deputatul USR Claudiu Nasui a inaugurat oficial astăzi noul său cabinet parlamentar din Focșani.

Sediul USR Vrancea din strada Cuza Vodă, nr. 10 din Focșani a fost neîncăpător pentru vrâncenii prezenți la eveniment, cărora le mulțumim pentru interes și susținere.

Claudiu Năsui este economist specializat în finanțe și un parlamentar cu o activitate intensă și foarte apreciată.

Motivul deschiderii unui birou parlamentar în Focșani (al doilea după cel din București), a fost dat de analiza situației politice dificile din Vrancea, care face implicarea politică în județul nostru cu atât mai importantă:

„Aici, mafia și hidra sunt văzute mai îndeaproape și îți dai seama că lupta împotriva lor este una pe care nu o poți duce singur. Degeaba ieșim în stradă la București, degeaba mai facem un protest în parlament sau ținem un discurs, că ei tot o să aibă puterea de vot suficient de mare încât să ne închidă gura”, a declarat astăzi la Focșani deputatul USR.

Pe lângă audiențele pe care le va oferi periodic în Focșani, Claudiu Năsui este hotărât să susțină și extinderea USR în Vrancea, pentru ca la alegerile locale din 2020 USR să aibă filiale în toate localitățile din județ.

Deputatul USR crede că schimbarea vine din acțiunile fiecărui cetățean și că este nevoie de vrânceni curajoși „care să poarte această luptă în local, care să fie dispuși să candideze, să se promoveze pe ei și ideile USR-ului, care să fie dispuși să ducă mai departe o revoluție cetățenească”.

După evenimentul inaugural, alături de membrii și simpatizanții USR Vrancea, Claudiu Năsui a vorbit cu cetățenii de pe străzile Focșaniului, pe care i-a îndemnat să susțină inițiativa pentru curățarea clasei politice, "Fără penali în funcții publice".

Reacțiile focșănenilor au fost încurajatoare și pline de speranță. Vrancea își dorește politicieni integri.

Vă mulțumim tuturor și vă așteptăm alături de noi!”-Text preluat de pe contul de facebook  USR Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.