Politică

De ce n-a participat PNL Vrancea la inaugurarea bazinului de înot și polo de la Focșani

Ziarul de Vrancea
29 mar 2018 2226 vizualizări

Consilierii județeni ai PNL Vrancea au hotărât să nu meargă  joi 29.03.2018, alături de Liviu Dragnea și Marian Oprișan la inaugurarea bazinului de înot de la Focșani, bazin realizat de Compania Națională de Investiții.Ei explică într-un comunicat de presă transmis redacției Ziarului de Vrancea de ce au  recurs la cest gest.

Consilierii județeni ai PNL Vrancea au decis să nu participe alături de primul infractor dovedit al țării, Liviu Dragnea, la inaugurarea bazinului de înot de la Focșani

Consilierii județeni ai PNL Vrancea au hotărât să nu meargă astăzi(n.r joi 29.03.2018) alături de Liviu Dragnea și Marian Oprișan la inaugurarea bazinului de înot de la Focșani, bazin realizat de Compania Națională de Investiții.

Decizia are în vedere faptul că PNL Vrancea nu vrea să gireze sub nicio formă, cu prezența membrilor săi, ”baia de mulțime” pe care Liviu Dragnea, condamnat penal definitiv vrea să o facă la Focșani, pentru ca românii să mai uite de toate promisiunile neonorate ale PSD și de bulversarea mediilor sociale, economice și administrative din România.

Totodată, PNL nu vrea să asiste la teatrul ieftin pe care ”râma politică” Marian Oprișan îl va face pe lângă Liviu Dragnea, după ce îl criticase la începutul acestui an. Speriat că ar putea fi eliberat din funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, la propunerea consilierilor liberali, baronul Oprișan a schimbat iar macazul, devenind din critic de fațadă lingușitor pe lângă primul infractor al țării.

După ce vor tăia panglica bazinului de înot, dacă vor mai face având în vedere că evenimentul a fost amânat deja cu două ore (pentru că șeful PSD a urmărit 3 episoade din Suleyman Magnificul noaptea trecută), Dragnea și Oprișan să explice jurnaliștilor și românilor de ce-și bat joc de guvernarea țării și să mai precizeze unde sunt parcul industrial, aeroportul, autostrada, spitalul nou și toate celelalte promise de mai multe ori pentru Vrancea și pentru Moldova.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 29 martie 2018


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.