Politică

Cortul PNL de la Adjud pentru strângerea de semnături a fost vandalizat

Mihai Boicu
16 sep 2019 2782 vizualizări

Cortul instalat de PNL în Adjud pentru a strânge semnături de susținere a președintelui Klaus Iohannis a fost distrus duminică seara și lăsat în drum până în dimineața zilei de luni.

Potrivit liberalilor, incidentul s-a petrecut în intervalul orar 22.00 și 23.17. ”Poliția din Adjud, în urma plângerii depuse, ne-a asigurat că va verifica toate camerele de luat vederi din zonă, dar rezultate vor obține dacă verifică eventualele camere puse de investitorii privați, deoarece Primăria Adjud a pus camere de filmat doar la instituții ( școli, licee, clădirile în care funcționează serviciul de Taxe și Impozite, Trezorerie, Primărie, Bibliotecă etc), pe străzi sau în principalele intersecții din oraș ele lipsind cu desăvârșire. Cum s-ar spune, administrația PSD își face griji pentru ea, nu pentru cetățeni”, a transmis Florin Nechifor, președintele PNL Adjud, pe pagina de socializare a organizației. Înainte de PNL și cortul USR din Adjud a fost vandalizat, fiind depusă o plângere la poliție pentru identificarea vinovaților. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.