Politică

Câte voturi a obținut fiecare din candidații la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea

Ziarul de Vrancea
5 oct 2020 3950 vizualizări

Biroul Electoral Central a oficializat rezultatele alegerilor locale din 27 septembrie. Potrivit acestor rezultate, liberalul Cătălin Toma a obținut cu peste 6.400 de voturi mai mult decât Marian Oprișan în cursa pentru postul de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Urmează ca rezultatul să fie validat de judecători, iar Cătălin Toma să depună jurământul. Citiți în tabelul de mai jos numărul de voturi obținute de cei cinci candidați la postul de președinte al Consiliului Județean Vrancea la scrutinul din 27 septembrie 2020.

Candidatul Alianței PNL- USR- PLUS a fost votat de 65.637 vrânceni, cu peste 6000 mai mulți decât a fost votat decât Marian Oprișan, care a primit 59.208 voturi.

Ceilalți candidați pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea s-au clasat la mare distanță față de primii doi. Maricica Vrabie (Pro România) a primit 7648 de voturi, Sorin Hornea (PMP) 7000 de voturi, iar George Badiu (AUR) 5169 de voturi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.