Politică

Candidații județului Vrancea la alegerile parlamentare de duminică 6 decembrie 2020

Ziarul de Vrancea
5 dec 2020 3225 vizualizări
Foto:recorder.ro 
Foto:recorder.ro 

Ieșit recent de sub dominația baronului Marian Oprișan, județul Vrancea pare a fi la începutul unui drum nou. Entuziasmul se regăsește și în promisiunile electorale: o autostrada pe hârtie, dar botezată deja „Unirea Principatelor“, spital județean nou, statut de zonă defavorizată, turism și agroturism. Industria textilă e bine reprezentată în cursa pentru Parlament de două candidate din zona confecțiilor. În rest, profesori, juriști, economiști, ingineri, oameni din sistemul medical și un „expert în înmulțirea banilor“. Personaje vechi și noi în politică, cu inițiative generale sau, în unele cazuri, extrem de personale.

Județul Vrancea are șapte locuri în Parlament, două de senator și cinci de deputat. Am contactat nouă candidați aflați pe locuri eligibile. Senatorul Angel Tîlvăr (PSD), ministrul Ion Ștefan (PNL), creatoarea de modă Mircea Nausica (Pro România) și medicul Raluca Gabriela Ioan (PNL) au solicitat să primească întrebările în scris și să răspundă prin email. Cu restul autorul articolului ( jurnalistul  Cristian Delcea de la recorder.ro) a discutat telefonic.

Citiți întreg articolul publicat pe site-ul recorder.ro accesând titlul alăturat:Candidații județului Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.