Politică

BPJ al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea anunță că l-a validat pe Valentin Resmeriță, președinte interimar al PNL Focșani

Ziarul de Vrancea
10 mar 2024 2401 vizualizări

Prin intermediul unui comunicat de presă făcut public joi, 7 martie 2024, Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea anunță că a oficializat hotărârea luată de Biroul Politic Național (BPN) al PNL de a-l nominaliza pe omul de afaceri Valentin Resmeriță, asociatul unic al firmei Metale Internațional, în funcția de președinte interimar al PNL Focșani și candidat la Primăria Focșani. Citiți în continuare conținutul integral al comunicatului de presă amintit.

 

 „Valentin Resmeriță, președinte interimar al PNL Focșani

Astăzi (n.r. joi 7 martie 2024), Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea a oficializat hotărârea luată de Biroul Politic Național (BPN) al PNL de a-l nominaliza pe domnul Valentin Resmeriță în funcția de președinte interimar al PNL Focșani și candidat la Primăria Focșani.

Valentin Resmeriță, cu o experiență vastă în antreprenoriat, având o reputație solidă în comunitatea noastră, a fost cooptat în PNL Vrancea la finele anului trecut, de către regretatul președinte Cătălin Toma, fostul lider al filialei

În acest context, PNL Vrancea își exprimă recunoștința pentru contribuția semnificativă a regretatului Cătălin Toma la dezvoltarea Vrancei, prin modul în care a condus administrația județeană timp de trei ani și patru luni. 

Nominalizarea domnului Valentin Resmeriță vine într-un moment crucial, marcând o nouă etapă în strategia partidului nostru pentru câștigarea Primăriei Focșani. „Mulțumesc colegilor pentru sprijinul acordat în acest demers. Avem soluții concrete pentru a contribui la dezvoltarea municipiului, alături de echipa PNL.Este timpul să renunțăm la experimente care îi alungă pe copiii noștri din oraș, de ani de zile. Ne-am săturat de abordarea celui care aleargă după fotografii în loc să se concentreze asupra accesării fondurilor europene, așa cum se întâmplă în vestul României. Avem încredere că Focșani va deveni borna de hotar economică a României”, a punctat noul președinte interimar al PNL Focșani.

Valentin Resmeriță este un antreprenor de succes, un om serios și determinat. Acest lucru se vede din ceea ce a realizat, prin activitatea sa economică. Apreciez faptul că, în această perioadă crucială pentru PNL, vom colabora strâns pentru a restabili încrederea focșănenilor. Astfel, ne propunem să continuăm modelul de dezvoltare liberală, concentrându-ne pe investiții în infrastructura publică, precum spitale, școli, grădinițe, rețeaua de drumuri și servicii de apă . Ne angajăm să menținem direcția pe proiecte majore care vor revitaliza economic zona noastră, având în vedere scopul de a transforma Vrancea într-un hub economic, cu locuri de muncă bine plătite”, a precizat președintele interimar al PNL Vrancea, Dragoș Ciobotaru

”- Departament Comunicare PNL Vrancea, 7 martie 2024


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.