Politică

Acțiune de donare de carte în spijinul bibliotecilor și școlilor din mediul rural inițiată Tineretul Național Liberal Vrancea

Ziarul de Vrancea
16 feb 2022 1350 vizualizări

Prin intermediul unui comunicat de presă Tineretul Național Liberal Vrancea anunță că a demarat luni , 14 februarie 2022 - o zi cu însemnătate multiplă, o acțiune de strângere de cărți, cu ocazia Zilei Inrnaționale a Dăruirii de Carte.Toate carțile colectate vor fi donate către scolile și bibliotecile din mediul rural, de pe raza judetului Vrancea, acolo unde este într-adevar nevoie precizează inițiatorii acțiunii.Citiți în continuare comunicatul de presă transmis de Tineretul Național Liberal Vrancea pe acest subiect.

”De 14 februarie, haideți să iubim și cărțile!

Luni, de 14 februarie, o zi cu însemnătate multiplă, vă provocăm să dați curs invitației Tineretului Național Liberal Vrancea de a marca ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DĂRUIRII DE CARTE.

Ai cărți în bibliotecă pe care le-ai citit și ai vrea să le donezi? Alătură-te campaniei noastre.

Fiecare carte are o poveste, iar prin intermediul evenimentului nostru dorim să ducem povestea fiecărei cărți mai departe și să stimulăm interesul tinerilor pentru lectură.

Cărțile donate vor ajunge în mediul rural, la bibliotecile și școlile care au într-adevăr nevoie, iar cu sprijinul fiecăruia dintre dumneavoastră ne dorim să ajungem în cât mai multe localități din județul Vrancea.

Oricine dorește să sprijine acest proiect poate să depună cărțile pe care vrea să le doneze la sediul PNL Vrancea din Bulevardul Independenței Nr. 8, unde va funcționa punctul de colectare a cărților. De asemenea, avem posibilitatea să ne deplasăm și la adresa dumneavoastră, dacă ne solicitați.

Perioada de colectare a cărților: 14 - 28 februarie.”-Tineretul Național Liberal Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.