Politică

Marian Oprişan face şedinţă să angajeze avocat pentru CJ

Mihai Boicu
26 sep 2013 1407 vizualizări
Pe ordinea de zi se află 16 proiecte de hotărari, printre care o rectificare bugetară

Consiliul Judeţean a fost convocat în şedinţă ordinară pe 1 octombrie, la peste o lună distanţă de la precedenta întalnire. Printre cele 16 puncte de pe ordinea de zi se numără o rectificare de buget, dar şi angajarea unui avocat care să reprezinte interesele CJ în dosarul nr. 5622/91/2010, aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Avocatul ar trebui să reprezinte CJ şi Societatea de Drumuri şi Poduri în procesul cu Lupinocom, firmă care se ocupă cu distribuţia de carburanţi. Suma care face obiectul procesului este de peste 1 milion de lei şi datează din 2009. Consilierii judeţeni vor trebuie să participe CJ la înfiinţarea unui Pact Teritorial pentru Investiţii Integrate în arealul desemnat în Vrancea pentru perioada 2014 – 2020. Centrul Judeţean pentru Promovarea Culturii Tradiţionale, Artelor şi Meseriilor Vrancea îşi va schimba denumirea în Centrul Cultural Vrancea şi va primi în dar un autoturism Volkswagen – Multivan, aflat pană acum în patrimoniul Serviciului Public Exploatarea Sistemelor Rurale de Alimentare cu Apă Vrancea. Şi Serviciul Public Judeţean “Salvamont” Vrancea va primi un autoturism Nissan Patrol. Marian Oprişan va supune aprobării încheierea unui acord de parteneriat între CJ şi Ordinul Arhitecţilor din Romania Filiala Teritorială Muntenia Sud – Est în vederea organizării concursului de soluţii cu tema “Semnale de intrare în judeţul Vrancea – porţile Vrancei”. Consiliul Local Pufeşti ar putea primi în administrare un sector drum judeţean, pentru cinci ani. Este vorba de porţiunea din DJ 205 H avand ca punct de început intersecţia cu E 85 şi punct final ieşirea din spre sud din satul Ciorani km 41 ^ 640 – limita cu teritoriul administrativ Mărăşeşti, sat Călimăneşti. De asemenea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea va primi în administare imobilul “Centrul social cu destinaţie multifuncţională Sf. Teodor”, care va fi inclus în domeniul public al judeţului. Şedinţa se va încheia cu o informare privind situaţia financiară şi execuţia bugetară la jumătatea anului. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
eee, acum 3863 zile, 19 ore, 54 minute, 28 secunde
Dar juristii lui nu mai sunt buni???????
ion, acum 3863 zile, 19 ore, 55 minute, 28 secunde
Sau pe ginerele lui celmare, ca doar din aceeasi familie de la cj face si asta parte!!!!!!
ELENA, acum 3863 zile, 21 ore, 28 minute, 41 secunde
parca vad ca-l angajeaza pe sotul ralucai dan!!!!!!!doar sunr o mare familie la cj!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.