Politică

Premierul Ponta, rafală de INVECTIVE la adresa preşedintelui Băsescu

Ziarul de Vrancea
16 aug 2013 949 vizualizări
TICĂLOŞIE, TUPEU, NESIMŢIRE

Premierul Victor Ponta l-a atacat, din nou, pe președintele Traian Băsescu pentru că acesta i-a cerut medicului Șerban Brădișteanu să-l viziteze pe Florin Cioabă în Antalya, unde acesta este internat după ce a suferit un preinfarct.

Deci Băsescu i-a făcut dosar penal şi acum l-a rugat să meargă în Turcia. Mă bucur că nu are termen la tribunal, că trebuia să meargă la tribunal unde i-a făcut Băsescu dosar penal. A propos de ticăloşie şi tupeu”, a spus primul-ministru, citat de rtv.net.

Acesta a spus că telefonul dat de către Băsescu lui Brădişteanu denotă arată nesimţire. „După ce îi faci dosar penal unuia dintre cei mai buni medici din România mai ai şi nesimţirea să îl suni la telefon să îl rogi să meargă în Turcia”, a adăugat Victor Ponta.

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, joi, că preşedintele Traian Băsescu l-a rugat să meargă în Turcia pentru a evalua starea de sănătate a lui Florin Cioabă şi a aprecia ce este mai bine de făcut pentru acesta.

Şerban Brădişteanu a spus, pe Aeroportul "Henri Coandă", la revenirea în ţară după ce a fost în Antalya pentru a-l evalua pe autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, că în prezent se vorbeşte despre şansele acestuia de a rămâne în viaţă, starea lui fiind gravă.

Întrebat cine l-a solicitat să meargă în Turcia pentru a-l evalua pe Florin Cioabă, medicul Şerban Brădişteanu a spus că rugămintea a venit din partea preşedintelui Traian Băsescu. "Preşedintele Traian Băsescu m-a rugat, dacă vreau şi pot, să fac această vizită medicală, împreună cu anestezista mea, petnru a aprecia ce este mai bine de făcut pşentru un om, până la urmă", a spus Brădiştanu.


www.evz.ro

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
un cetatean, acum 3905 zile, 13 ore, 29 minute, 31 secunde
Justitia si procuratura a fost 100 % in mana puterii doar in guvernarea comunistilor internationalisti romani PDSR - PSD . In VRANCEA a fost tot timpul sub papucul lui Oprisan
carcotashu', acum 3905 zile, 15 ore, 52 minute, 14 secunde
Scuze, am vrut sa spun: "Omul Tonta confirma un adevar: judecam lumea prin prisma propriei valori..."
carcotashu', acum 3905 zile, 15 ore, 59 minute, 30 secunde
Muahahahaha! Copy-lotul Plagiator si mitoman! Omul Tonta nu confirma un adevar: judecam lumea prin prisma propriei valori...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.